bugün

turkcell

sırtlanlıkta çağ kapatıp yeni bir çağ açmış gsm operatörüdür. ulan memleketi tam fırsatçı çakallar memleketi haline getirdiler. kim kimin arkasına geçerse direkt tuş edip 3 puan alma derdinde.

günlerdir yana yakıla arıyorlar günde 2-3 sefer. hep meşgule verdim. 3 gün önce en sonunda hiçbir işim yokken açtım artık yeter deyip. "merhaba ben x sizinle paket kampanyanız hakkında görüşeciğidim" diyen bir kadın karşıda. diyor ki pakediniz bitiyor 1 ay sonrasına kadar geçerli ( tamda benim pakedin bittiği gün rastlantıya bak yani beklersen bu pakedi kaçırırsın daha fazla geçiririz diyor üstü kapalı tehdit ) yeni bir paket var size uygun ona geçirelim sizi. geçirelim derken "sizi" diyerek yanlış diyor "size geçirelim" dese daha uygun olur.. söylediği fırsat şu anda ödediğimin tam 2 katı fiyatında. vergisi ile beraber 2 katından 4-5 lira daha fazla. ki hattı alırken sadece ilk 12 ay bu vergi alınacak demişlerdi 2 sene önce. daha aşağı bir pakette yok en düşük limit bu 2 katı olanı. yok istemiyorum dedim kapattım.

yarım saat önce gene aradılar. dedim tamam lan geçelim bari normalde bu ay sonuna kadar geçerli paket nasıl olacak dedim. o duracak fatura kesimi ile beraber yeni pakede geçeceksiniz dedi. iyi dedim bari son bir ay daha bu faturayı ödeyeyim sonra 2 katını ödemeye başlarız. taahhüdü verdim telefonu kapattım 10 dakika sonra mesaj geldi "bu ayki faturanız şu kadar" diye. yeni paketten yerleştirmişler hemen faturayı. 10 gündür eski faturadan kullandığım ne oldu ? yandı bitti kül oldu.. geri aradım dedim az önce konuşurken böyle dememiştiniz ne değişti 10 dakikada ? bir yanlışlık yok faturanız bu oldu diyor. taahhüdü verdik ya 15 gün bekleyemediler yerleştirmek için 10 günlük eski tarife çöp oldu gitti gene onuda yeni tarifeden saydılar hemen. bari şu kurumun başındaki türk kelimesini çıkarsınlar kendi ırkına kendi soyuna kendi vatandaşına geçirmiş olmazlar en azından. pompacell borucell falan yapsınlar isimlerini..