bugün
- süper para kazanma yöntemi buldum garanti5
- anın görüntüsü30
- üründül plaza4
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum6
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- siyahi peygamber olmaması6
- fatma betül sayan kaya9
- dünya52
- sözlük yazarlarının ruh hali5
- morkstar yazdı bunu12
- morkstar11
- akşam akşam canın kahveli yaş pasta çekmesi6
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- yalnız erkek sayısının patlaması3
- ter kokan kızların daha samimi olması2
- diamond bey birader ne yapıyor sorusu3
- gocu32
- yağız kaan erdoğmuş dünya ilk 20'ye girdi5
- ismet gurbuz vs ellerim bos gonlum hos5
- kurtlar vadisi2
- sözlükte sürekli kavga çıkması3
- recep tayyip erdoğan8
- sırrı süreyya önder türkmen dir7
- gocunun elleri9
- akp kazandı2
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- mokar hastası nihan3
- avrupa11
- entry okumak2
- bayana hesap ödetmek5
- firavun neden helak oldu5
- bursa da engelli asansörü faciası2
- kayseri de ilk safran hasadı2
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası4
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları16
- beraber sözlüğün içine edeq mi tatlı kıs4
- anneye hakaret etmek6
- aleyna tilki3
- kürt vs roman2
- kalbinde sevgiye yer olmayan insan9
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- hem sırrı süreyyacı hem atatürkçü olmak3
- sözlüğün en güzel kadını26
- beni eksilediğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar3
- istanbul'a taşınmak istemek4
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- ev fiyatları2
- türk dil bayramı kutlu olsun3
- enam suresi 152 ayet3
- 26 eylül türk dil bayramı3
Tüm sene görürüm. 8-5çi olsam kış ayında göreceğimi sanmıyorum çünkü zaten kalın giydiğim için uyurken üşümüyorum. Ama yazın uyurken sıcaktan farkında olmadan üstümü açtığım ve sabahları da soğuk olduğundan yazın sürekli görürdüm. Ama güvenliğim. Çalışma aralığım sabah-akşamüstü değil gece-sabah. Dolayısıyla çok soğuk günler dışında kabuslarım giderek azaldı. Ancak bunu gece yatıp sabah kalktığım tatil günlerim için söyleyemeyeceğim. Yanımdakine düzgünce sarılırsam mis gibi uyurum. Ama eğer onu bırakırsam uyurken farkında olmadan başka tarafa dönüyorum ve örtüyü de onun üstüne örtüyorum. Rüyamda bıçaklandığımı, bir başkasının çiviye geçirildiğini, bir keçinin yandığını gibi saçma, uuupuzun ve korkunç şeyler görebiliyorum. Hepsi korku gerilim filmi niteliğinde ve uzunluğunda oluyor. Çocukluğumdan beri devam eden bir şey. Acaba küçükken başıma bir şey mi geldi diye düşünüyorum bazen. Şu sonuca vardım. Gerek ortaokul ilkokulda ya da gençliğimde, asla kolaylıkla bağıran, öfkesini aşırı belli eden ve insanların huzurunu kaçırmaktan zevk alan bir velet olmadım. Ben zaten mahalle okulunda okuduğum için orada zekilere tabii daha güzel önem verilirdi ve ben bir şey yapsam da yine de disipline gideceğimi sanmıyorum. Ancak buna rağmen içinden geçenlere zıtlıkla sakinlik konusunda parmakla gösterilen bir çocuk oldum. içimde daima bastırılmış bir öfke dolaşırdı ve bunu benim yakın arkadaşlarım da çok iyi bilirdi. Sürekli olarak. Anaokulundan okul hayatım sona erene kadar, okul yıllarım yanmasın diye kendimi tuttum. Şuanki anlayışlı hal tavrımda büyük bir etkisi oldu tabii, zaten küçükken de şer bir çocuk değildim yaşadıklarımdan dolayı. Ancak bu siniri hala hissediyorum. En çok başımı yakan bu bastırılmış öfke oldu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar