bugün

yabanci gelin yarismasini protesto etmek

andy warhol bu şehirdeki bütün yenilmişleri factory'de toplayıp: "sizler standardizasyon ile üretilen sefil ünsüzlersiniz. değişmeniz için çok para gerekecek evet...ama bu bile yeterli değil" dese bir şey değişir miydi acaba? peki obama çıkıp da aura'sının ona verdiği güçle medyanın hayal tacirliğine , amerikan rüyası pompalayacılığına son vereceğini söylese? bunun en makul çözümü yarısı henüz kadın kokan yatak örtüsü görememiş yurdum erkeğini sefalatten kurtarmak olsa gerek. öyle bir coşku , öyle bir misyoner gücü ile sarılıyorlar ki sevişebilme ülküsüne gözleri tamamen kapanıyor.

artık gerçekleri görecek yaşa geldiniz sevgili fakir erkekler...o kızların "meta"lara taptığını üzülerek-kendi adıma sevinerek- söylüyorum. uyanın artık, uyanın! carroll gibi kürek çekin o mantarları yedikten sonra. amsterdam'da satılıyor ama sizler yan sanayi ürünlerle de kendinizden geçebilirsiniz. zaten yaptığınız da kırmızı hapı yutmak değil mi? kendinize gelin artık! zamanın ruhu diyorum size!!! değişebilirsiniz, güzel kızların peşinde koşarak benliğini kaybeden ebedi loser'lar olarak kalmak bir kader olmamalı. oh, bu çok korkunç olmalı!

bu programı protesto ediyorum çünkü programdaki erkek kitlenin avamın temsilcisi olduğunu ve onları uyandıracak kişilerden ziyade sürekli uyutan kötü kalpli vezirler olduklarını görüyorum. realitede, bu adamların böyle kızları elde edebilme şansları dünyanın boyut değiştirme şansı ile eşittir. bu hayal tacirliği, insanları umutla zehirlemek... reyting canavarlarının türk erkeklerini hunharca katletmesidir. o kızlar sivilde hiçbirinize bakmaz canlarım boş ümitlere kapılmayın sakın ha! ilerde üzüleceksiniz diye zaten tüm sıkıntım, yoksa beni bağlayan bir durum yok canlarım.
güncel Önemli Başlıklar