bugün

fenerbahçe

camiasının yarısı fetöcü olan ve futbolcularından bir kısmının ( efsane dedikleri futbolcuları bir de düşün ) yurt dışına kaçmak zorunda kaldığı, diğerlerinin ise ancak rte ye biat edip, yalvarıp paçayı sıyırdıkları galatasaray futbol takımının ( asla spor kulübü değiller ) taraftarının 3 temmuzda fetö ve trabzonspor ile beraber kurdukları kumpası hatırlatmaya çalıştığı türkiyenin en ve tek büyük camiasıdır. öyle başa böyle tarak fenerbahçe başlığına gelip galatasaray galatasaray diye sayıklayanlar iyi okusunlar. diğer gs taraftarı üzerine alınmasın.

bu 3 temmuzcu ibnelere "o zamanki mahkeme suçlu buldu şimdiki mahkeme suçsuz buldu neden hala suçlu kısmını sayıklıyorsunuz" deyince şimdiki mahkemeler taraflı ondan öyle diyorlar. oysa ki 3 temmuzdaki mahkemeler "özel yetkili" adı altında fethullahçı terör örgütü ülkedeki vatanseverleri temizleyebilsin diye bizzat malum muhterem tarafından üretilen mahkemeler ve gene özel yetki verilmiş savcılar idi. yani bu eblehler hem fetoculara karşıyız deyip hem sürekli 15 temmuz destanı diye sayıklayıp hem herkese fetocu deyip hem hala feto borazanlığı yapıyorlar ama farkına varabilecek kadar zekaları yok. işte biz bu arkadaşlara geri zekalı, mal, sığır gibi şeyler söyleyince ponçik kalpleri kırılıyor nedense..

vatansever şerefli galatasaray taraftarı vatansever trabzonspor imiş.. bunları gördükçe şeref kavramının vatanseverlik kavramının gözlerinden üzüntüden kan akıyordur amk. yıllardır kendi ülkelerini uefaya fifaya şikayet edip duruyorlar. bir tanesinin şehrinin mazisi belli diğerinin mazisinde fransızlık var. ülke kurtuluş savaşı verirken bunlar işgalci fransızları okullarında ağırlıyorlardı ama vatansever olanlar bunlarmış..