bugün
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı6
- ceset sikmek5
- parcalandim toparlanamiyorum38
- sözlükteki sapık ergenler2
- ucan tekme atan hipopotam28
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- husiler'in aden havalimanı nı vurması2
- 7 ekim'in üçüncü yılında türkiye israil ilişkileri2
- bir kadını keko gösteren detaylar16
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- bacılar çabuk bakın15
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması7
- babuş diyen kız10
- nervio'nun erkek olması31
- iltica41
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- netanyahu7
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- queen feristah10
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- arkadaşlar güldük eğlendik7
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- bacılar koşun yanıyorum6
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin6
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- çığlık filmindeki çığlık ın kovaladığı kızın adı2
- sözlükte kim kimle aşk yaşıyor veritabanı4
- sözlük kızlarının kekleri5
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- fatma betül sayan kaya36
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması7
- kavaklıdere5
- dişil enerji yağı4
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- from gold from dust28
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- çok uykum geldi4
- heyt bea10
- izmir'in akp'ye geçmesi23
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- yazarların severek okuduğu yazarlar9
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı14
Katil oynamanın yorucu ve yıpratıcı olduğu genel olarak survivor olarak oynadığım , ayrıca izlemesi oynamasından daha zevkli bir oyun.
yeni başlayacak survivorlara bir kaç tavsiye vermek isterim.
-En önemli olanı Lütfen ama lütfen katil ile kovalamacaya girdiğinizde paletleri ışık hızında devirmeyin. Paletler ve pencereler katili oyalatıp takım arkadaşlarınıza jeneratör yapma zamanı kazandırmak için en önemli yerler. Etrafında bir kaç tur attıktan sonra hasar alma riskine karşı paletleri kullanmayın. ilk hasarı almaktan korkmayın.
-Hasar aldıktan sonra etrafta başka bir spot varsa orada dönmek için beklemeyin, katilin size hasar ile verdiği hızı diğer spota gitmek için kulanın, böylece iki spotu daha uzun süre kullanmış olacaksınız. Eğer paletleri gereksiz harcarsanız bir dahaki sefere sizi kurtaracak bir palet bulamazsınız.
-Katilin özelliklerini bilip ona göre hareket edin. Örneğin tuzakcı varsa ekranın ortasına bakarak koşmayın yere bakarak yürüyün ki tuzakları görüp yakalanmayasınız. mesela tuzakçı geldiyse hemen baseyi kontrol edin muhakkak pencere ve çevresine tuzaklar kurmuştur. acuze var ise kancada birini kurtarmaya giderken eğilerek gidin. Bir spota tuzak kurduğunu gördükten sonra o spotu beklemeden terk edin vs vs.
-Katil bir kurbana camp atıyorsa, mesela leatherface kurtarsanız dahi muhakkak bir kişi tekrar kancaya asılacak. O kurbanı kurtarmak için fazla uğraşmayın bu sinir bozucu durumu jenaratör tamir ederek katile daha az kill vermeye çalışın. böylece oyun sonu 3 win aldığınızda haklı olarak ez yazabilirsiniz.
yeni başlayacak survivorlara bir kaç tavsiye vermek isterim.
-En önemli olanı Lütfen ama lütfen katil ile kovalamacaya girdiğinizde paletleri ışık hızında devirmeyin. Paletler ve pencereler katili oyalatıp takım arkadaşlarınıza jeneratör yapma zamanı kazandırmak için en önemli yerler. Etrafında bir kaç tur attıktan sonra hasar alma riskine karşı paletleri kullanmayın. ilk hasarı almaktan korkmayın.
-Hasar aldıktan sonra etrafta başka bir spot varsa orada dönmek için beklemeyin, katilin size hasar ile verdiği hızı diğer spota gitmek için kulanın, böylece iki spotu daha uzun süre kullanmış olacaksınız. Eğer paletleri gereksiz harcarsanız bir dahaki sefere sizi kurtaracak bir palet bulamazsınız.
-Katilin özelliklerini bilip ona göre hareket edin. Örneğin tuzakcı varsa ekranın ortasına bakarak koşmayın yere bakarak yürüyün ki tuzakları görüp yakalanmayasınız. mesela tuzakçı geldiyse hemen baseyi kontrol edin muhakkak pencere ve çevresine tuzaklar kurmuştur. acuze var ise kancada birini kurtarmaya giderken eğilerek gidin. Bir spota tuzak kurduğunu gördükten sonra o spotu beklemeden terk edin vs vs.
-Katil bir kurbana camp atıyorsa, mesela leatherface kurtarsanız dahi muhakkak bir kişi tekrar kancaya asılacak. O kurbanı kurtarmak için fazla uğraşmayın bu sinir bozucu durumu jenaratör tamir ederek katile daha az kill vermeye çalışın. böylece oyun sonu 3 win aldığınızda haklı olarak ez yazabilirsiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar