bugün

tuncay güney

kendileri devletin televizyonuna görüntülü canlı yayın konuğu olmuş, hem de yayın ilkelerinin içine edilip yayının uzamasına bile sebep olabilmiştir. yaptığı çelişkili, belgesiz ve konudan konuya atlayarak yaptığı konuşmalar esnasında, ekrana karşı çikolata yemek terbiyesizliğini de yapmıştır ve bu terbiyesizlik iktidar borazanı trt ekranlarında vuku bulmuştur. duruşlarına hayran olduğum fikri sağlar ve mehmet elkatmış gibi susurluk komisyoncularına bile kendini tıpkı oğluna nasihat eden baba gibi dinletmiş ve onları da tıpkı açıklamalarından dolayı gözaltına alınan şahısları bitirdiği gibi bitirmiştir. konuşurken en merak ettiğim şey bu adamın söylediği o kadar şeyi kısacık ömrüne nasıl sığdırdığıdır.

türkiye'den 2001 yılında kaçtığı ve kanada'da yaşadığı bilinmesine rağmen ki buda meçhuldur ve devletin televizyonuna kadar konuk olmasına rağmen, ne kadar aciz bir devletmişiz ki kulağından tutup getirip, bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi edememişizdir.

devletin televizyonunu kendine alet edip, susurluk komisyoncularını teşbihte hata olmaz diye söylüyorum bir koyun gibi seyrettirip, söylediklerinin ekranda alt yazıyla güney şunu dedi güney bunu dedi diye yazılması ve üstelik devletin televizyonunun tuncay güney vasıtasıyla henüz dava aşamasında olan bir davaya müdahil profili çizmesi iyiden iyiye tırsıttı beni.