bugün

covid 19

selamlar maske mesefa ve çamaşır suyu sevici pandemik dostlar.

covid 19 5. günün sabahından yazıyorum sizlere.

5 gün boyunca covid virüs tedavisinin her aşamasını kabul ederek geçirdiğimin altını çiziyorum, verilen ilaçları kullandım, çok su içtim, yattım, vitamin kullandım, hatta 4.gün oksijen desteği bile aldım.

bugüne kadar covid olmadığımdan ötürü, covide inanmıyor oluşum bende bir soru işaretiydi. tamam söylediğim her şeye okuduklarımı teraziye koymuş ve aklımına bana el verdiği değere inanarak yazmıştım fakat kendi aklım ve iradem ve inancım bu hususu fiziken tecrübe etmemişti.
nihayet covid oldum. ve 5. gün geçti.

inanılmaz bir ateş vardı, düşmeyen bir ateş. şöyleki 3 kere duş, eklem yerlerimde sürekli ıslak pamuklar, ve devletin verdiği ilaçlar ancak ateş düşmedi ve tehlikeli şekilde seviyesini artırdı. en sonunda bende özel bir hastaneden randevu aldım.

doktor arkadaşı tanıyorum, covid ile ilgili daha önce hiç konuşmadık, ki hekim arkadaşlarla bu konuları konuşmamayı tercih ediyorum çünkü aksi görüşü olanların tıp diplomalarını düşürüyor tabipler birliği denilen sapık aşiret.

her neyse, bir kaç test yaptılar, hatta ben pcr olduğumu ve pozitif olduğumu söyledim, onlarda farklı amaçla aldıklarını söylediler.
sonuç ; ateşimin nedeni covid değildi, tonsilit boğaz iltihabıydı.
boğazımda tonsillit olduğunu bununsa ateş, halsizlik tat ve koku kaybı yaptığını söyledi... aaaaaaaaaa anaa ! anaaaaa ! delirmemek elde değildi zor bela sakin kalmaya çalıştım.

tedaviye başladılar, ilk önce ateşimi düşürdüler, sonra orada 1 gece kalmamı istediler, 5 şişe serum yedim, sıf sıvı verdiler.

doktorlar konuştum, dedim ki bu ateş böyle devam etseydi ?
muhtemelen zature olurdun, süreç devam ederse ölürdün dedi. bu ateşi antibiyotik almadan düşüremezsin dedi. tonsilit çok ciddi bir enfeksiyondur.

tanış olmamızdan sebep kesin ve net açıkladı.

sonra bana bir antibiyotik yazıldı birazdan 2.sini içeceğim.

turp gibiyim, hiç bir şeyim yok diyebilirim.

ben fiziken güçlü bir adamım. bugün 100 kg lik bir ağırlığı 5 kata tek başıma taşırım. 30 dk koşabilirim. sigara kullanmıyor ve yıllardır amatör olarak boksla, son 6 aydır da düzenli olarak idmanlarımı yapıyorum. 101 kg yum.
yediğime içtiğime dikkat ederim. fakat 5 gündür benim gecem gündüzüm şaştı, 5 gündür 3 kg verdim, 5 gündür yemek doğru dürüst yiyemedim. ve bunun nedeni bazı oc larının bana fakeden koyduğu teşis ve tedavi şekli ! beni öldürücekti oc ları !

dikkat edin, ben başıma gelenleri yazdım gerisi size kalmış.

size aşı olmayın demiyorum, size covid tedavinizi tamamen reddedin demiyorum ama ayık olun ! hayat sizin hayatınız ve bu hayatı emanet ederken aklınızı, mantığınızı, bedeninizi tartın öyle karar verin ! bilinçlenin.

bugün benim ölmüş haberim gazetelerde ; aşı karşıtıydı geberdi şeklinde yapılabilirdi. olmuyor mu ?
aşıdan kaç kişi gitti biliyor muyuz ?
çocukları test kiti haline getirdiler bu memlekette, kobay yaptılar çocuklarımızı, sonuçları ne biliyor muyuz ?

kalın sağlıcakla dahada covid ile ilgili tek bir satır entry girmeyeceğim.
güncel Önemli Başlıklar