bugün
- bir sarma yapmışım9
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği6
- ota boka devşirme diyen hırto27
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- true nickli namussuz yazar15
- kendin hakkında bir gerçek bırak12
- ateistlerin nursuz olması15
- diamond bosphorus12
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- kadınlar neden iyi sevişen erkekleri terk edemez4
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu15
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- sabah nasıl uyanıyorsunuz6
- alınmış en ağır cevap4
- umudu yeşerten bazı detaylar4
- daşşakları vantilatöre doğrultmak3
- türkan saylan7
- giresun çocuğuyum her yerde sevişirim4
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
- fetö nün siyasi ayağı19
- pkklı cenazesi bombalamak4
- yalnızken yapılan saçmalıklar3
- türkiye'nin en güvenilir siyasetçileri9
- kürtlerin tekelinde olan meslekler13
- heves3
- fırının başında beklemek4
- böceklerin tek tabanca gezmesi5
- tabiatındaki dengesizliği maharetle kullanmak6
- ahbap18
- yurtdışında arap mısın diye sorulması12
- kadın çantasında olmazsa olmaz üç şey3
- giresun çocuğu5
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar12
- yeniçeriye özenmek2
- galette4
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı9
- kezolara duyduğum ateşli ilgi5
- fabrikadan çıkmış yazarlar5
- kemalim yapmaz öyle şey7
- haluk levent'e bile devletten daha çok güvenmek10
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- karışık kızartma10
- yurtdışında hintli misin diye sorulması9
- testo taylan2
- heves eden yol alir2
- ıssız adaya düşerken yanına ilk kendini almak2
- anın görüntüsü20
- testo taylan true ziyareti5
- dünya yılanlar günü2
- sinir bozucu şeyler20
gizli şekilde görev yapabilmek için üniformasız takılan ama genelde de zırt pırt öten telsizi de eksik olmayan polistir.
ve her daim farklı zaman ve mekanlarda karşılaşabilirsiniz...
üniversitede 2.sınıfa geçmişim,üzerimden çömezliği biraz olsun atabilmişim.ama hala olaylara karışmamakta,uzaktan izlemeye devam etmekteyim.hatta televizyona yanlışlık da olsa çıkma ve ananeme yakalanırım korkusu taşımaktayım.zira üniversiteli olmanın kazandırdığı o uzun saç ve sakal furyasına yakalanmış,peşmurde bir adam olarak şekil itibariyle ananemin gözünde anarşist olmaya adayım.mazallah tv'de de beyazıt'ta olayların arasında beni görürse anarşistliğim tescillenebilir,kalp krizi geçirmesine neden olabilirim.
beyazıt yine kalabalık,okulun önünde çevik kuvvet sıralanmış.biz de bir grup arkadaş her zamanki gibi seyirci modundayız.arkadaşlarımdan biri,oğlum polislere yazık,saatlerce dikiliyolar burda diyor hepimize.ben de bunun üzerine atlıyorum ne yazığı oğlum adamların işi bu diyorum.ama hemen sonra aklıma geliyor ve düşündüklerimi de seslice millete söylüyorum,ulan şimdi bunu dedik de burda sivil polis de vardır.ahanda yanı başımda ben ayakta o çömelmiş bir vaziyette.burdayım burdayım diyor ardında da ekliyor sen nerde okuyosun diye,o zamanlar cem yılmaz'ın meşhur reklamından alıntılanmış bir şekilde,biz okumuyoruz abi,sadece izliyoruz diyorum ben de.ama polis abi ısrarlı,her ne kadar o da gülmeye başlasa da,hala soruyor nerde okuyosun oğlum söylesene diye.bilmiyor ki ananemin beni yarı anarşist ilan ettiğini,başta da söylediğim gibi içimdeki korkuyu.söylermiyim hiç nerde hangi bölümde okuduğumu...
ve her daim farklı zaman ve mekanlarda karşılaşabilirsiniz...
üniversitede 2.sınıfa geçmişim,üzerimden çömezliği biraz olsun atabilmişim.ama hala olaylara karışmamakta,uzaktan izlemeye devam etmekteyim.hatta televizyona yanlışlık da olsa çıkma ve ananeme yakalanırım korkusu taşımaktayım.zira üniversiteli olmanın kazandırdığı o uzun saç ve sakal furyasına yakalanmış,peşmurde bir adam olarak şekil itibariyle ananemin gözünde anarşist olmaya adayım.mazallah tv'de de beyazıt'ta olayların arasında beni görürse anarşistliğim tescillenebilir,kalp krizi geçirmesine neden olabilirim.
beyazıt yine kalabalık,okulun önünde çevik kuvvet sıralanmış.biz de bir grup arkadaş her zamanki gibi seyirci modundayız.arkadaşlarımdan biri,oğlum polislere yazık,saatlerce dikiliyolar burda diyor hepimize.ben de bunun üzerine atlıyorum ne yazığı oğlum adamların işi bu diyorum.ama hemen sonra aklıma geliyor ve düşündüklerimi de seslice millete söylüyorum,ulan şimdi bunu dedik de burda sivil polis de vardır.ahanda yanı başımda ben ayakta o çömelmiş bir vaziyette.burdayım burdayım diyor ardında da ekliyor sen nerde okuyosun diye,o zamanlar cem yılmaz'ın meşhur reklamından alıntılanmış bir şekilde,biz okumuyoruz abi,sadece izliyoruz diyorum ben de.ama polis abi ısrarlı,her ne kadar o da gülmeye başlasa da,hala soruyor nerde okuyosun oğlum söylesene diye.bilmiyor ki ananemin beni yarı anarşist ilan ettiğini,başta da söylediğim gibi içimdeki korkuyu.söylermiyim hiç nerde hangi bölümde okuduğumu...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar