bugün
- velvet49
- bir sözlük yazarını kıskanmak12
- ilk buluşmada bavyera halk ezgileri söyleyen kezo6
- aleksey batrakov26
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- migros'a sorulacak tek soru22
- 1 euro 56 25 tl6
- 2026 ekonomik krizi12
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- arkadaşlar veto ne demek8
- sıfırladım babacığım5
- şeyhine karısını kızını badelettiren şakirt3
- tostumu yaptım11
- masonik gizemler5
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar3
- mustafa adıgüzel2
- ellerim bos gonlum hos16
- erecto bay birader bey efendi2
- mümin aynı delikten iki defa sokulmaz3
- g i l d e d l i l y14
- kürt meslekleri6
- osuruktan şiirler59
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması7
- türklerin türk olamama sorunu6
- gnostik gizemler3
- mezeler eşliğinde rakı içip söyleşmek8
- victor osimhen16
- koşer ürün alan müslüman3
- arkadaşlar çok hastayım ya7
- köylüleri neden öldürmeliyiz5
- bir kızın hard sevip sevmediğini nerden anlarsınız5
- abraxas2
- now tv neden gelmedi6
- devşirme meslekleri3
- ismail kartal18
- iktidar değişince yandaşlar nereye kaçar sorunsalı3
- sözlük ne zaman bu kadar sıkıcı hale geldi6
- yazarlara gelen son mesaj4
- beyazconverse2
- kliniğe gittim klinikten geldim6
- sıçarken entry giren yazarlar2
- devlet bahçeli5
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması11
- tıktok nasıl etkin kullanılır2
- ota boka faşist diyen kürtçü3
- hindistanlı işçiler3
- dolubatarya2
- fenerbahçe biraz sert biraz katı13
- burcu özberk4
- gocu abi buraya yumruk havaya4
Fransa'da siyaset bilimci Profesör Olivier Duhamel'in 30 yıl önce evlatlık oğluna tecavüz ettiği iddialarının ardından sosyal medyada ensest mağdurları #metoo etiketiyle akım başlatmış.
https://odatv4.com/5-yasi...yasindaydim-18012115.html
--spoiler--
Fransa'da siyaset bilimci Profesör Olivier Duhamel'in 30 yıl önce evlatlık oğluna tecavüz ettiği iddialarının ardından sosyal medyada ensest mağdurları #metoo benzeri bir akım başlattı.
Twitter üzerinden paylaşılan yüzlerce iletide mağdurlar, yaşadıkları veya şahit oldukları ensest vakalarını anlattı. #metooinceste etiketi Twitter gündeminde üst sıralara oturdu.
Akıma destek verenler arasında Paris Belediye Meclisi Üyesi Geneviève Garrigos da paylaştığı iletide, "5 yaşındaydım. 40 yıl boyunca travmatik amnezi yaşadım" ifadelerine yer verdi.
Başka bir Twitter kullanıcısı, "5 yaşındaydım. Bir gece annemin erkek kardeşi masumiyetimi çaldı (...) Bir saniye sonrasında artık 100 yaşındaydım" şeklinde yazdı.
AKIMIN ARKASINDAKi KiTAP
Euronews’ten Enis Günaydın’ın haberine göre; Fransa'da ensest sorunu, Camille Kouchner'in 'La Grande Familia' isimli kitabındaki iddiaların ardından yeniden tartışma konusu haline geldi.
Kouchner, kitabında 13 yaşındayken erkek ikiz kardeşinin üvey babaları olan Olivier Duhamel tarafından nasıl tecavüze uğradığını ve bunu neden yıllar boyunca saklamak zorunda hissettiklerini anlatıyor. Kouchner'e göre olay hakkında söylentiler Paris entelektüelleri arasında hızla yayılmış ancak bu kişiler sessizliklerini korumayı tercih etmişti.
Fransa'nın önde gelen üniversitelerinden Science-Po'da görev yapan Duhamel ise iddiaların ardından istifa ettiğini açıkladı. Duhamel ayrıca her hafta düzenli olarak katıldı radyo ve televizyon programlarına da artık katılmayacağını duyurdu.
Söylediklerinin yanlış tarafa çekilmesinden korktuğunu belirten Duhamel, bunun için iddialar hakkında da doğrudan bir yorumda bulunmadı.
Diğer yandan Paris Başsavcılığı konu hakkında soruşturma başlattığını açıkladı. Fransa'da tabu olarak görülen ensestin yaygın olduğu, her 10 kişiden 1'inin bir akrabası tarafından tecavüze uğramış olabileceği düşünülüyor.
--spoiler--
https://odatv4.com/5-yasi...yasindaydim-18012115.html
--spoiler--
Fransa'da siyaset bilimci Profesör Olivier Duhamel'in 30 yıl önce evlatlık oğluna tecavüz ettiği iddialarının ardından sosyal medyada ensest mağdurları #metoo benzeri bir akım başlattı.
Twitter üzerinden paylaşılan yüzlerce iletide mağdurlar, yaşadıkları veya şahit oldukları ensest vakalarını anlattı. #metooinceste etiketi Twitter gündeminde üst sıralara oturdu.
Akıma destek verenler arasında Paris Belediye Meclisi Üyesi Geneviève Garrigos da paylaştığı iletide, "5 yaşındaydım. 40 yıl boyunca travmatik amnezi yaşadım" ifadelerine yer verdi.
Başka bir Twitter kullanıcısı, "5 yaşındaydım. Bir gece annemin erkek kardeşi masumiyetimi çaldı (...) Bir saniye sonrasında artık 100 yaşındaydım" şeklinde yazdı.
AKIMIN ARKASINDAKi KiTAP
Euronews’ten Enis Günaydın’ın haberine göre; Fransa'da ensest sorunu, Camille Kouchner'in 'La Grande Familia' isimli kitabındaki iddiaların ardından yeniden tartışma konusu haline geldi.
Kouchner, kitabında 13 yaşındayken erkek ikiz kardeşinin üvey babaları olan Olivier Duhamel tarafından nasıl tecavüze uğradığını ve bunu neden yıllar boyunca saklamak zorunda hissettiklerini anlatıyor. Kouchner'e göre olay hakkında söylentiler Paris entelektüelleri arasında hızla yayılmış ancak bu kişiler sessizliklerini korumayı tercih etmişti.
Fransa'nın önde gelen üniversitelerinden Science-Po'da görev yapan Duhamel ise iddiaların ardından istifa ettiğini açıkladı. Duhamel ayrıca her hafta düzenli olarak katıldı radyo ve televizyon programlarına da artık katılmayacağını duyurdu.
Söylediklerinin yanlış tarafa çekilmesinden korktuğunu belirten Duhamel, bunun için iddialar hakkında da doğrudan bir yorumda bulunmadı.
Diğer yandan Paris Başsavcılığı konu hakkında soruşturma başlattığını açıkladı. Fransa'da tabu olarak görülen ensestin yaygın olduğu, her 10 kişiden 1'inin bir akrabası tarafından tecavüze uğramış olabileceği düşünülüyor.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar