bugün
- mazotun litresi 90 lira8
- yalancı su böreği10
- eylülde tatil yapmak3
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı2
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz14
- geç boşalan erkek4
- kadın ve erkek yazar arasında nesil farkı önmli mi3
- kısa ve vurucu yazmak7
- papağan pense2
- sobalarında kuru da meşe yanıyor efem2
- sevmediğiniz yazarı eksiler misiniz4
- anın görüntüsü18
- pkklıların kürdü türk'e karşı kışkırtmaları2
- aleksey batrakov13
- kedilerin ruh hastası olması5
- ata demirer dinin mizahı olmaz3
- s'i l v'e r m'i s t22
- pkklıların guneydoğu anadolu'ya kürdistan demesi2
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- pkklıların türk bayrağını indirmeye çalışması2
- prednol2
- bir ateşe attın beni4
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı9
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- ekonomi kötüyse neden ekonomimiz büyüyor11
- abd de trump portreli 1 dolar2
- imf den borç almayı zenginlik sanan malum zihniyet7
- kontrol kalemiyle tornavidayı karıştırmak2
- sarapci koala65
- motorine 8 24 tl zam gelmesi13
- götten bacaklı erkek4
- mantı13
- habire1221
- arabanın camına sıkıştırılmış tornavida2
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci9
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu9
- başarısız insan2
- ellerim bos gonlum hos29
- avokadonun turkçesinin taşak olması5
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- apo piçtir piç kalacak8
- bu saatte uyanan insanın amacı4
- silver ile evlenecek erkek52
- gün tabağı6
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- sporcu motorcu müzisyen ve uzun boylu olmak5
- filenin sultanları yarı finalde8
- sözlükte fosilleşmek6
- türklerin en sevdiğiniz yönü6
- dürüst olun sözlükte kaç hesabınız var7
güzelliğin-çirkinliğin göreceli olduğu bir dünyada fiziksel olarak güzel diye nitelenmenin ne kadar öenmsiz olduğunu bileilecek kadar güzel bir beyne sahip kızlardır.
her "free" takılanı solcu sanan ve bütün bu kişileri aynı kefeye koyan artalların, topyakün eleştirebildiği kızlardır aynı zamanda.
evet muhakkak ki içlerinde "boş" hakkatan boş bir kesim de vardır- sırf solculuğun getireceği karizma için solcu görünmeye çalışan-. lakin gerçek "solcu kız"lar;
insanlar aç kalmasın diye gırtlağını patlatan,
haksızlıklara karşı sesini yükselten,
bu amaç doğrultusunda gerekirse kavga eden,
polisten cop yiyen,
bir takım aptallarca "solcu mu olm, ehuehe kesin verir bu a.q" diye anılacağını bile bile geri adım atmayan,
bu ülke için, bu dünya için bir şeyler düşünen, düş kuran, bu düş ve düşüncelerini hayata geçirmek için uğraşan kızlardır.
aşkın ne olduğunu, ilişkilerin yalnızca penis ve vajinadan oluşmadığını bilen kızlardır.
sevdiği "adam"la sevişmek için devletçe verilen "sevişebilirlik" izni -diğer adıyla nikah- izninin ne derece aptalca olduğunu kızlardır.
bu yüzdendir ki, zeka yahut bilgi seviyeleri bu kızlara yetmeyip bu kızlar tarafından siktir yiyen gerizekalılar bu kızlar için "mına koduumunkaşarı herkese verdi bi bize vermedi iyi mi" gibi ifadelerle anılırlar.
bu yüzdendir ki bu kızlar için "çirkin" nitelemesi yapılır bu kesimce, niteledikleri kızlar kendiler güzelliğin önemsemez, her birini ayrı ayrı birer "insan" sadace "insan" olarak görüp, ona göre davranırken.
onlara göre "ben hayatımda hiç kitap okumadım, ihtayaç da duymuyorum" diyen kızlar daha güzeldir elbette. nasıl olsa bunu diyende de vajina var ve nasıl olsa bunu diyen beyinden bağımsız olarak "verebiliyor" her önüne gelene.
ek tanım: dünyanın en güzel kızlarıdır. her biri ayrı ayrı elleri öpülesi saygı gösterilesi, muhabbet edilesi, tartışılası ve aşık olunası kadınlardır.
her "free" takılanı solcu sanan ve bütün bu kişileri aynı kefeye koyan artalların, topyakün eleştirebildiği kızlardır aynı zamanda.
evet muhakkak ki içlerinde "boş" hakkatan boş bir kesim de vardır- sırf solculuğun getireceği karizma için solcu görünmeye çalışan-. lakin gerçek "solcu kız"lar;
insanlar aç kalmasın diye gırtlağını patlatan,
haksızlıklara karşı sesini yükselten,
bu amaç doğrultusunda gerekirse kavga eden,
polisten cop yiyen,
bir takım aptallarca "solcu mu olm, ehuehe kesin verir bu a.q" diye anılacağını bile bile geri adım atmayan,
bu ülke için, bu dünya için bir şeyler düşünen, düş kuran, bu düş ve düşüncelerini hayata geçirmek için uğraşan kızlardır.
aşkın ne olduğunu, ilişkilerin yalnızca penis ve vajinadan oluşmadığını bilen kızlardır.
sevdiği "adam"la sevişmek için devletçe verilen "sevişebilirlik" izni -diğer adıyla nikah- izninin ne derece aptalca olduğunu kızlardır.
bu yüzdendir ki, zeka yahut bilgi seviyeleri bu kızlara yetmeyip bu kızlar tarafından siktir yiyen gerizekalılar bu kızlar için "mına koduumunkaşarı herkese verdi bi bize vermedi iyi mi" gibi ifadelerle anılırlar.
bu yüzdendir ki bu kızlar için "çirkin" nitelemesi yapılır bu kesimce, niteledikleri kızlar kendiler güzelliğin önemsemez, her birini ayrı ayrı birer "insan" sadace "insan" olarak görüp, ona göre davranırken.
onlara göre "ben hayatımda hiç kitap okumadım, ihtayaç da duymuyorum" diyen kızlar daha güzeldir elbette. nasıl olsa bunu diyende de vajina var ve nasıl olsa bunu diyen beyinden bağımsız olarak "verebiliyor" her önüne gelene.
ek tanım: dünyanın en güzel kızlarıdır. her biri ayrı ayrı elleri öpülesi saygı gösterilesi, muhabbet edilesi, tartışılası ve aşık olunası kadınlardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar