bugün
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi13
- her yerden engelleyen kız5
- türkçeye sistemli saldırı5
- sözlükte ortamın çok gergin olması5
- gey ve şey kavgası5
- arkadaşlar bakar mısınız7
- ispartalı kızlar9
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- kırdığımız kalbi tamir etmek4
- kaş bıyık alınca yüze gelen güzellik6
- evli bir adama aşık oldum sözlük22
- galatasaray büyüklüğü3
- anın görüntüsü17
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- hoşlanılan kızın ıspartalı çıkması5
- popo liposuction6
- ioçk hırkası3
- güne acı bir gerçek bırak7
- küpe4
- ben divayım5
- cumartesi günü yapılabilecekler3
- travelerin içince pisleşmesi3
- libidonun anlden pik yapması2
- hangi manifest kızısın6
- meksika açmazı macerası7
- parcalandim toparlanamiyorum36
- hazaryada kağan neden yavudiliği seçti3
- emevi dini2
- öbür sözlükten gelen yazarlar8
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var8
- nureddin zengi tugayları2
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- fatma betül sayan kaya71
- traveler vs iock5
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek2
- arsa kapatmak3
- üzülünce kusmak2
- ada vapuru yandan çarptı2
- kız görünce değişen erkek4
- oyum ak partiye4
- akrabanın 11 milyonu gitmiş3
- from gold from dust28
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek7
- ismed bin miralay'ı istihkam vel kalikratyaevi2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı18
- sözlüğün manyak dolu olması6
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek7
- billur tuzu2
- 41 numerolu metanet vapuru2
efenim yaklaşık 20 gündür kullandığım ilaçtır. 20 mg sabah tok karnına alıyorum. kullanma sebebim kaynanamın çocuklarımı göstermemesi ve eşime boşanma davası açtırmasıdır. bu gün 502 gün oluyor kızımı ve oğlumu göremiyor. ayrıca ses görüntü fotoğraf yaşadıkları yer falan filan hiç bir şey bilmiyorum.yaşım 41 21 yıllık devlet memuruyum. ilaca gelince hiç bir boka yaramayan bir ilaç. mukayese yeteneğim gitti, kaygılarım azaldı. uykumda vir değişiklik yok. saçma sapan gülüyor kahkaha atıyorum. teknik adamım acil karar vermem gerekiyor ancak ben saatlerce tınlamıyorum. sıfır iştah var bir öğün yemek yiyorum. trafikte asla gaza basasım gelmiyor. para pul umrumda değil iki gündür dört kişi yemeğe gidiyoruz hesebı ben ödüyorum. manyak şekilde akıcı konuşuyorum. bira içmek istemiyorum. yatağımı özlüyorum. çamaşırların kokusunu seviyorum bu yüzden durmadan çamaşır yıkıyorum. normalde temizlikçi yapar. 10 gün sonra doktora gideceğim bu ilacı sevmedim diyeceğim. harbi harbi intihar planları yapıyorum. mehmet pişkin (idolüm) videosunu izliyorum. silahımı temizledim arabada taşıyorum ama silahla ölecek kadar cesaretim yok. bence bu ilaç hiç bir işe yaramıyor. daha önce cipralex içtim çok geç boşalmama sebep oldu başka bir boka yaramadı. citilizan içtim yine bir boka yaramadı. duxet içtim yine bir boka yaramadı. ben iyiyim aslında sorunum yok sadece karımın kafasını anlamak için mmpi testinde intihara meyilli çıkardım knedimi ve bu ilacı verdirttim. eşimde ilk prozac kyullandı. sonra risperdal sonra zanax falan kuıllandı bende onu anlamak için aynılarını yazdırcam kendime.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar