bugün

okunacağından bile emin olmadığın son mesaj

Neyse bu sefer bu şekilde bitirmek istemezdim seninle konuşmamı ama en ufak Bi üzüntü yaratma ihtimalim varsa hayatında bu benim için başlı başına Bi problem zaten. Benden uzaklaşarak mutlu olacağını söylersen uzaklaşırım sorun değil. Zaten biliyorsun kalbim de kapım da sana hep açıktı hep de öyle kalacak. Yardıma ihtiyacın olan her an ulaşabileceğini de unutma lütfen.

Umarım mutlu bir hayatın olur. (birliktelik için bunu cani gönülden söyleyemem kıskanırım) kendine iyi bak güzüm. Gözlerine iyi bak.

Herşey Bi yana da son Bi kez görmek isterdim yüzünü. Olur da canın sıkılırsa durduk yere bişeyler anlatmak istersen birilerine ben her zaman dinlemek isterim seni. Bişey beklemeden bişey istemeden dinlerim. Lütfen ara sıra yaz. Ayda yılda bir bile olsa neredesin napıyosun nasılsın bilmek beni mutlu eder. Yıllardır uzaktan gözledim seni yine aynı yerime geçicem. Muhtemelen hayatıma birileri girecek yine ben de seni unutturabilir belki diye olur vericem onlara belki onlardan biriyle de evlenicem hatta ama dedim ya kızımın adı yada en kötü ihtimalle göbek adı güzide olacak