bugün

pes 2019

bakın japon kardeşler siz oyun yapmayın. oyun yapıyorum derken oyunu bok ediyorsunuz. ulan oyun içindeki saçmalıklar hiç bitmiyor. buna bir de para veren varsa allah akıl fikir versin.

her neyse oyuna gelelim. şu oyunu bir deneyeyim dedim. pc den oynarım ve alışkanlığımdır klavyeden oynarım. her neyse girdim ana lige başladık oyuna. bir oyunda hiç mi gelişme olmaz. ilk saçmalık transferde takas işi. yıllarca değişmedi gitti. ulan dünya üzerinde açın bakın kaç transfer takas üzerinden oluyor. neyse bunu geçelim alt yapı işi çok saçma lan. gerçekçilik sıfır. huntelar emekli oluyor, messi emekli oluyor bir sene sonra alt yapınızdan 16 yaşında takıma katıyorsunuz.

bu adamları yetiştirip 70 80 milyon eurolara satıyorsunuz. yani oyuncu keşfetme, geliştirme gibi şeyler yok fifa daki gibi. yani oyunda transfer bütçesi ve maaş bütçesinin hiç bir önemi yok. bunu da geçiyorum bir diğer saçmalık her pozisyonda oyuncular rövaşataya kalkıyor. ulan 500 maç izle dünya üzerinde 1 ya da 2 rövaşata golüne denk gelirsin. hadi bu da neyse de overall saçmalığı var bir de. 85 overalli nikles sule 2 metre boyunda 70 overalli sik kadar adam niklas suleden hava topu alıyor vay amk.

geldik en dandik ve aptalca yeniliğe. adamlar maç içerisinde q tuşu ile adam kaçırmayı kaldırmış. saçmalığa bak amk neymiş joyistikle adam kaçıracakmışız 2 tuşla. ulan bunun klavye de karşılığı olmamasını geçtim, youtube da adam kaçırmayı anlatan adam bile 11 e 1 antrenmanda bunu yapması 10 saniyeyi buluyor. ulan bunu maç içerisinde yapamayacaksam adam kaçıramayacaksam ne anlamı var hızlı atağa çıkmanın. yardıra yardıra hücuma çıkıyorum ilerdeki adamlar mal mal bana bakıyor. neyse yazacak çok şey var ama gerek yok.

pes bitmiş ağa.
güncel Önemli Başlıklar