bugün
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri21
- kuran da namaz yok6
- katates ve gocu6
- simit ile gevrek arasındaki farklar4
- erdal beşikçioğlu4
- erkek gibi konuşan kız6
- yoran insanların ortak özellikleri8
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi7
- bu entry 80 artı alsın masklavi'yi chpli yapıyorum2
- insan olmaya ceyrek kala17
- tamer yiğit3
- film izlerken sevişmek6
- velvet16
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı10
- seri gizli artı oy veren melek11
- arkadaşlar uyudunuz mu8
- eren kaşıkçı8
- ha diyen kız3
- oooo manifest4
- benkimki7
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak5
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin9
- islamcilara sorulmasi gereken sorular5
- sana ne ifadesinin ayrı yazılması2
- yeni parti51
- hikayeyi devam ettir52
- coca cola zero gerçekten zararlı mı9
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- ona bir şey söyle10
- manifest grubu vs tarkan16
- tekstil sektörü ve esnaf sorunları3
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri17
- gece denize girmek20
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi8
- nickten isim tahmini yapmak72
- 30 temmuz 20263
- mehdiye inanıyor musunuz10
- almanya7
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- içi ve dışı farklı olan insan7
- islam düşmanlarına bir soru9
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- basit bir insan olmak4
- danimarka5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- luks araba almak6
- bir insanın arkasından konuşmak6
"nöbör könka?"
böyle başladığın bir entrynde bana harika bir doğum günü mesajı yazmıştın. onu teyzemlere bile okutmuştum. "bir yerden kopyalamıştır, nasıl yazsın?" demişlerdi. seni tanımadıkları için doğal bir tepki. yine dönüp dönüp okuyorum nickaltımda bana yazdıklarınızı. seninle tamamen koptuk galiba. hep bir abim olsun istediğim zamanlarda çok sevdiğim bir abi olmuştun bana. büşranın da dediği gibi, biz hala buradayız ve hala seni seviyoruz. özlüyorum seninle muhabbet etmeyi, bana şarkılar atmanı. mt - uyu prenses'i hala dinliyorum. hep sen aklıma geliyorsun. o şarkıyı dinleyerek resim yapıyordum lisede. geçen de ajans işlerimi yaparken açtım. bu şarkıyı dinledikten sonra begonya tozları'nı açıyorum. sonra beynimde "requiem" başlıyor. şu anda olduğu gibi. sonra da aklıma bu şarkı geliyor: https://www.youtube.com/watch?v=9Bu15Kvq2-I bu şarkıyı bana ilk attığında aşırı beğenmiştim. sonra büşra bana biraz daha yavaş bir şarkı atmıştı, sen de hayır bak irem bu tarz seviyor diye bunu tekrar atmıştın. msn zamanları *
umarım yakında aramıza dönersin. ben hala senin kardeşinim.
sevgilerrr...
böyle başladığın bir entrynde bana harika bir doğum günü mesajı yazmıştın. onu teyzemlere bile okutmuştum. "bir yerden kopyalamıştır, nasıl yazsın?" demişlerdi. seni tanımadıkları için doğal bir tepki. yine dönüp dönüp okuyorum nickaltımda bana yazdıklarınızı. seninle tamamen koptuk galiba. hep bir abim olsun istediğim zamanlarda çok sevdiğim bir abi olmuştun bana. büşranın da dediği gibi, biz hala buradayız ve hala seni seviyoruz. özlüyorum seninle muhabbet etmeyi, bana şarkılar atmanı. mt - uyu prenses'i hala dinliyorum. hep sen aklıma geliyorsun. o şarkıyı dinleyerek resim yapıyordum lisede. geçen de ajans işlerimi yaparken açtım. bu şarkıyı dinledikten sonra begonya tozları'nı açıyorum. sonra beynimde "requiem" başlıyor. şu anda olduğu gibi. sonra da aklıma bu şarkı geliyor: https://www.youtube.com/watch?v=9Bu15Kvq2-I bu şarkıyı bana ilk attığında aşırı beğenmiştim. sonra büşra bana biraz daha yavaş bir şarkı atmıştı, sen de hayır bak irem bu tarz seviyor diye bunu tekrar atmıştın. msn zamanları *
umarım yakında aramıza dönersin. ben hala senin kardeşinim.
sevgilerrr...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar