bugün
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler15
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi9
- uysaljakoben17
- enayimiknatisii12
- memeleri füze gibi kadın8
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- sözlüğün eski tadının olmaması5
- zeki olmadığı halde sinsilik peşinde koşan insan5
- chp bölünürse olacaklar6
- buddy dude17
- san fransisco niggasi5
- mor semsiyeli yabanci2
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- şövalye modu3
- sigara içen kızla öpüşülür mü9
- cilgincapkin213
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler11
- 11 haziran 2026 ünlülere uyuşturucu operasyonu7
- gammazlar çetesi18
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri11
- chp'nin hali ne olacak46
- aylık 274 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- masklavi'nin düşünceleri18
- yeşil gözlü kız11
- true'nun aslında iyi biri olması4
- sarapci koala2
- chp kapatılsın kampanyası10
- cemevinde arada lokma yemek vs dağıtılması8
- kabuksuz kaplumbaga2
- bu sen misin7
- kemal kılıçdaroğlu'nun amacı'ne sorunsalı3
- yaran twitter iletileri2
- sözlükteki seferoğulları ile tellioğulları3
- çizgili pijamalı çocuk5
- gözyaşı ile boğulan gözler3
- mesai bitince işten çıkanlara kurulan patron2
- true nickli namussuz kadın düşkünü4
- normal sözlük moderasyonu5
- sözlük yapay zekası2
- parke taşı arasına yuva yapan arı benzeri hayvan3
- dam ittifakı7
- gençler isyan ediyor6
- kabak tatlısı kapatılsın6
- yeğen3
- başkalarının mutluluklarını izlemekten bıkmak7
- gavurlar niye müslüman olmuyor10
- sevgili yapınca ortadan kaybolan arkadaş4
- sedat pekmez39
- çok ayıp ettiniz3
gelmiş geçmiş en şirin çizgi filmlerden. kakaolu süt eşliğinde oturup seyredilesi. bi avatar'ı bi bunu tek geçiyorum canlar, işte öyle de çılgın bir kültür mozaiği insanımsısıyım. hah hah.
kahramanları:
winnie (ayıcık. dikkatinizi çekiyorum, ayı değil ayıcık. evet)
tigger (şu sevimli kaplan. bana nedense inek şaban'ı anımsatıyor lan. ilginç tabi. aha bak gene kültür mozaiği ah. lanet olsun dostum)
eeyore. (winnie the pooh'un emo'su. gene de rexx önü emoları sana kurban olsun iyor'um.)
tavşan. (bildiğin tavşan)
baykuş (bu da bildiğin baykuş lan.)
chrsitopher robin (bu galiba bölüm sonlarında winnie'nin yanında görülen salak yapmacık çocuk. ama winnie'yi kucağına alma sahnesi pek şirin olduğundan izliyorum. evet.)
işte öyle.
edit: piglet'i unutmuşum. onu assolist olarak çıkarmayı düşünüyodum ama arada kaynayıp gitmiş. neyse, piglete dönelim. efenim piglet, vini dı puh'un en akıllısı, en aklı başındasıdır. baykuştan bile akıllıdır ama çaktırmaz. münzevi bir hayat sürer, mütevazidir felan. hani şu sınıfta derslerinde başarılı, her şey için en doğru yöntemi düşünebilen, popüler olmasa da herkesin sevdiği, ve kimseye "hayır" diyemeyen öğrenciler vardır ya. işte pigletin vesikalık bi resmini alıp onların gövdelerine yapıştır, kolaj neyim yap, hiç sırıtmaz. öyle de benzer. severiz pigleti. dadlı domuz seni. gafanı ısırırım senin lan. ay çok şirin. neyse ben devreleri hepten yakmadan sonlandırıyorum edit'i.
en yakın zamanda teletubbies temalı entrilerimle karşınızdayım. bi tinky winky düşünüyorum, sahilde uzanıyo böyle. evet.
kahramanları:
winnie (ayıcık. dikkatinizi çekiyorum, ayı değil ayıcık. evet)
tigger (şu sevimli kaplan. bana nedense inek şaban'ı anımsatıyor lan. ilginç tabi. aha bak gene kültür mozaiği ah. lanet olsun dostum)
eeyore. (winnie the pooh'un emo'su. gene de rexx önü emoları sana kurban olsun iyor'um.)
tavşan. (bildiğin tavşan)
baykuş (bu da bildiğin baykuş lan.)
chrsitopher robin (bu galiba bölüm sonlarında winnie'nin yanında görülen salak yapmacık çocuk. ama winnie'yi kucağına alma sahnesi pek şirin olduğundan izliyorum. evet.)
işte öyle.
edit: piglet'i unutmuşum. onu assolist olarak çıkarmayı düşünüyodum ama arada kaynayıp gitmiş. neyse, piglete dönelim. efenim piglet, vini dı puh'un en akıllısı, en aklı başındasıdır. baykuştan bile akıllıdır ama çaktırmaz. münzevi bir hayat sürer, mütevazidir felan. hani şu sınıfta derslerinde başarılı, her şey için en doğru yöntemi düşünebilen, popüler olmasa da herkesin sevdiği, ve kimseye "hayır" diyemeyen öğrenciler vardır ya. işte pigletin vesikalık bi resmini alıp onların gövdelerine yapıştır, kolaj neyim yap, hiç sırıtmaz. öyle de benzer. severiz pigleti. dadlı domuz seni. gafanı ısırırım senin lan. ay çok şirin. neyse ben devreleri hepten yakmadan sonlandırıyorum edit'i.
en yakın zamanda teletubbies temalı entrilerimle karşınızdayım. bi tinky winky düşünüyorum, sahilde uzanıyo böyle. evet.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar