bugün
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum6
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor11
- sözlükte kavga etmek5
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek10
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- cilgincapkin219
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler18
- 2026 dünya kupası şampiyonu olacak takım4
- buddy dude21
- memeleri füze gibi kadın13
- karton toplayan abi6
- mermi abla4
- gecenin şiiri4
- musallada duran kendini beğenmiş tabut3
- kızıl cin4
- mor semsiyeli yabanci6
- kabuksuz kaplumbaga6
- neden herkes aynı şeyi söylüyor2
- sözlüğün kırbacı10
- bisiklet marka tavsiyesi9
- dünyanın en güçlü nükleer olmayan bombası3
- rüzgarın yönünün terse dönmesi4
- dergi hakemi olmak2
- ilahi adaletin tecelli etmesi5
- artık online sayısını göremiyor olmamız4
- güzel götlü kız vs güzel gözlü kız7
- zaman baba11
- sözlüğün eski tadının olmaması8
- cevdet arıkan2
- ali şen2
- değmeyecek konular için zaman harcamak3
- plajda yakınlaşan çifte kızıp sitem eden kadın4
- gocu25
- özet geç3
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- gelinen noktanın keyif vermesi3
- esenyurtta hong konglu kadını dolandıran nijeryalı2
- enayimiknatisii12
- gurbetçilerden nefret etme sebepleri3
- başlığa görsel eklemek3
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- uysaljakoben17
- adalet diye bir şey yoktur2
- sözlükte hedef göstermeden yazabilmek4
- chp'nin hali ne olacak46
- onlyfans7
- birbirinin değerini bilen birkaç insan2
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- masklavi'nin düşünceleri18
Bir kaç videosunu izledim Kendisinde hiçbir ilginçlik göremedim. Çocuk olmanın gerektirdiklerini yapıyor.
Çocuğun her soru için cevabı var. Çoğu cümlesi 'dir, dur,dır' ile bitiyor. bu ne anlama geliyor? Bilen kişi olarak konuşmak anlamına geliyor. Bilge biri olarak gözükerek ilgiyi üzerine çekebileceğinin farkında. Rolünü benimseniş. Hep kesinlik bildiren cümleler kuruyor ve bu kesinliklerin kendisi ve çevresi tarafından etraflıca sorgulanabilirliği ihtimal dışı. Zaten bir çocuktan bunu yapması da beklenemez. Şu böyledir, Öyledir, olmalıdır deyip geçiyor. Çünkü hala çocuk. rehbersiz kalmış yavrucağız hem. Önüne gelen istismar ediyor.
250 kitap okuma mevzusunu da hadi doğru kabul edelim, ama şu soruyu sormayı da ihmal etmeyelim, felsefi kitapların hikaye okur gibi okunması bir okuma olarak değerlendirilir mi? Şunu bilmekteyiz ki yapılacak olan okumalar, Okuyucunun derinliği, konu ile ilgili alt yapısı, anlayış gücünce anlamlı olabilir. Sadece yüksek zekalı çocuk olmakla elde edilemeyecek kazanımlar vardır. Okurken veya okumaktan bağımsız Yoğun düşünme faaliyeti, karşıt fikirlerin değerlendirilmesi, deneyim gibi şeylerle elde edilecek bu kazanımlar yüksek zekalı da olsanız sizi bazı zorunluluklardan muaf kılmaz.
Bu çocuk için herkes bir şey söylüyor, Yetişkin biri olsa acımasız olun derim ama her şeyiyle bir çocuk bu bilinçle yazsak iyi olur. Ve insanlar elini bu çocuktan çekse... çok istismar edildi. Ailesinde bilgisizlikten ötürü cahilane bir heves, övünç, mutluluk gördüm. Yanlışa gönülden ortak oldular, yazık ettiler şimdiden, Üzülüyorum.
Edit; özel eğitimlik gibi bir durumu bence de yok. Eğitim gördüğü okuldaki öğretmenleri üstün zekalı olduğunu düşünmüyorlarmış çocuğun.
Çocuğun her soru için cevabı var. Çoğu cümlesi 'dir, dur,dır' ile bitiyor. bu ne anlama geliyor? Bilen kişi olarak konuşmak anlamına geliyor. Bilge biri olarak gözükerek ilgiyi üzerine çekebileceğinin farkında. Rolünü benimseniş. Hep kesinlik bildiren cümleler kuruyor ve bu kesinliklerin kendisi ve çevresi tarafından etraflıca sorgulanabilirliği ihtimal dışı. Zaten bir çocuktan bunu yapması da beklenemez. Şu böyledir, Öyledir, olmalıdır deyip geçiyor. Çünkü hala çocuk. rehbersiz kalmış yavrucağız hem. Önüne gelen istismar ediyor.
250 kitap okuma mevzusunu da hadi doğru kabul edelim, ama şu soruyu sormayı da ihmal etmeyelim, felsefi kitapların hikaye okur gibi okunması bir okuma olarak değerlendirilir mi? Şunu bilmekteyiz ki yapılacak olan okumalar, Okuyucunun derinliği, konu ile ilgili alt yapısı, anlayış gücünce anlamlı olabilir. Sadece yüksek zekalı çocuk olmakla elde edilemeyecek kazanımlar vardır. Okurken veya okumaktan bağımsız Yoğun düşünme faaliyeti, karşıt fikirlerin değerlendirilmesi, deneyim gibi şeylerle elde edilecek bu kazanımlar yüksek zekalı da olsanız sizi bazı zorunluluklardan muaf kılmaz.
Bu çocuk için herkes bir şey söylüyor, Yetişkin biri olsa acımasız olun derim ama her şeyiyle bir çocuk bu bilinçle yazsak iyi olur. Ve insanlar elini bu çocuktan çekse... çok istismar edildi. Ailesinde bilgisizlikten ötürü cahilane bir heves, övünç, mutluluk gördüm. Yanlışa gönülden ortak oldular, yazık ettiler şimdiden, Üzülüyorum.
Edit; özel eğitimlik gibi bir durumu bence de yok. Eğitim gördüğü okuldaki öğretmenleri üstün zekalı olduğunu düşünmüyorlarmış çocuğun.
güncel Önemli Başlıklar