bugün

ünal karaman

Ünal Karaman'ı bu sene idare et diye Trabzon'un başına getiren, Trabzon'un içinde bulunduğu mali durum nedeniyle taraftarın tepkisini çekmeyecek idare edecek mali yönden Trabzon'u rahatlatacak politikaları uygularken rahat etmek için yönetimce getirilen ve şampiyonluk istemeyen, en iyi oyuncularını elinde tutmayan bir yönetim hoca şampiyonluk potasında olduğunda eleştirir mi?

Ünal Karaman istifa etmemiştir, yönetim görevine son vermiş ve alacağı parayı ödemiş.

Bu kadar tartışmalar olup istifa eden Ünal Karaman'a sözleşme de geçen alacağı parayı Ahmet Ağaoğlu'nun ödeyeceğini mi sanıyorsunuz?
Öyle olsaydı Ünal Karaman'ın ne Trabzonspor'luluğu kalır, ne para düşkünlüğü kalırdı.
Ahmet Ağaoğlu çakma kabadayı edasıyla ben Trabzon'un çıkarını savunuyorum, parasını istifa eden birine yedirip Trabzon'u zarara uğramam diye caka satardı.

Belli ki takım içinde bazı oyuncular da bu güç savaşında taraf tutmuş.
Maç esnasında bir çok maçta taban tavan yapan performans sergileyen ve aynı oyunu oynamayan ilk yarı oyununa bakıp ikinci yarı amatör 15 yaşında futbolcu gibi oynayan futbolcular da düşünülürse Ünal Karaman'ın başını yediler.

Bir Fenerbahçeli taraftar olarak Trabzon şampiyonluk yolunda yara aldı diye sevinsen mi, Türk futbolu ile siyaset iç içe geçtiğine kussam mı diye düşünüyorum.
Trabzon'a yazık oldu.