bugün

çok güzel hareketler 2

Kadro güzel, eskiyle kıyaslanmaması gerektiğini düşünüyorum.

Gözde Şencan: Sevimli veya yaşlı rollerde sürekli. Çok ön planda değil fakat rolüne hakim.

Ezgi özyürekoğlu: Adım taner skecinde çok beğenmiştim, sanki komedi dışında rolleri daha iyi yapar gibi geliyor. Ses tonu da sahneye çok uygun.

Evliya Aykan: ilk göründüğünde acaba güldürecek mi telaşı veriyor fakat çok rahat kalkıyor altından ve mutlaka reaksiyon alıyor.

Sema Özkan: Çok başarılı bulduğum bir kadın oyuncu kendisi ve komediye de çok yakışıyor. Rolden çıktığını hiç görmedim.

Begüm Çağla Taşkın: Çok tiplemesi var aslında. Kişiyi direk skece dâhil edebiliyor. Fakat tiki kız rolleri güldürmüyor bana göre.

Batuhan Soyaslan: Çok güzel skeçler yazıyor. Ve en önemlisi tüm skeçleri çok komik ve başarılı. Daha fazla rol almalı kesinlikle. Dilli bebek skecinde son anda girip güldürmeyi başarıyor.

Fatma Tezcan: Yaşı en küçük oyuncuymuş. Yaşına rağmen tecrübesiz durmuyor ama hep evin ergen kızı tipleri dışına çıkması gerekiyor.

Hamza Yazıcı: Ses tonu olsun, mimikleri olsun abartıya kaçmadan çok iyi oynuyor. Ve reaksiyonu garantileyenlerden kesinlikle.

Ecem Sena Bayır: Sadece güzelliğiyle ön planda olmamalı aynı Fatma gibi onun da farklı tiplemesi olması oyunculuğunu kanıtlaması açısından çok önemli.

Safa Sarı: Taklitleri ve Kupranın babası,muhabir gibi tiplemeleri oldukça başarılı. Fakat skecin iyi gitmeyeceğini bilen herhangi bir yazar bunu sürekli kullanıyor ve doğallığı kalmıyor. Ve gerçekten son zamanlarda güldürmüyor o tiplemeler.

Cihan Talay: Cemileyle açın kapıyı skecini yazanlardan biri. Ordaki diyaloglardan bile ne kadar iyi bir yazar olduğu anlaşılıyor. Oyunculuğu da gayet başarılı. Daha çok rol almalıdır.

Edanur Hancı: Bkm'nin güzel ve yetenekli kızlarından birisidir. Farklı tiplere çok kolay bürünüyor. Daha çok ön plana çıkacaktır.

Gürhan Altundaşar: En deneyimlilerden gözüküyor. Tiyatro tozu yuttuğu çok belli. Açın kapıyı skecinde sarhoş rolünü çok başarılı yapıyor.

Ozan Yiğit: Canımız sıkılır skecinin yazarı. Sahneye çok yakışıyor. Günlük dizilerdeki başrollere benzese de çok daha yeteneklidir.

Cemile Çiğdem Canyurt: Şüphesiz en başarılı kadın oyuncularındandır. Adim Müzeyyen skecinde efsane oynadı. Oynarken insan hiç stres olmuyor. Cemile bu halleder hissiyatı oluşuyor.

Hilmi Deler: Hilmiyi Yılmaz hoca çok nadir övse de daha çok övülmeyi hak ediyor. Oynayış tarzı ve birazcık siması Oğuzhan Koçu hatırlatıyor.

Yasin Çam: En komik kişilerden biridir. Komik yani, doğal. Fakat keşke kadın kılığına girmese, hiçbir anlamı yok. Çünkü kimse o haline gülmüyor. O rolü normal bir kadın da oynasa aynı reaksiyon alacak. Gerek var mı?

Metin Pıhlıs: Çok iyi bir yazar her ne kadar bazen skeçleri beğenilmese de. Ergen rollerini vermeyin artık şu çocuğa. Göçük skecinde ve tarkan skecinde çok başarılıydı. Ayrıca ses tonu dublajlık

Atakan Çelik: Yakışıklılığıyla değil kesinlikle şimdiden oyunculuğuyla ön planda. Yaşlı rolleri ve şiveleri çok başarılı. Her role girebilenlerdendir kendisi.

Engin Demircioğlu: Reaksiyon alabilenlerden. Ayrıca başarılı bir yazar.

Ayşegül Yılmaz: Çocuk rolleri çok tatlı. Sanki o rolden bir daha çıkamazmış gibi gözükse de aniden genç bir kız veya bir teyzeye dönüşebiliyor.

Fatih Öztürk: ilk başlarda rolleri unutması imajını biraz zedelerse de izlemek çok keyif verici. Skeç bir anda aile ortamına dönüşüyor.

Yılmaz Erdoğan: Şu çocukların hevesini kırma sahnedeyken:)