bugün
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması2
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini16
- cinsel taciz6
- chp'nin hali ne olacak33
- matrix2
- star wars2
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey3
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- türk kızının bumble da yazdığı erkek kriterleri2
- iran'ın bahreyn'deki abd donanmasını vurması2
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini8
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük6
- satrançtaki en güçsüz taş3
- başarılı sigara bırakma teknikleri10
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- kimseye borç vermeyen insan11
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- m r e r e c t o20
- en sevdiğiniz müzik türü10
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri6
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- yalnızlık4
- sedat pekmez24
- onca zorluğun arasında mağaraya resim yapan tip3
- diamond bosphoruss denen yazar22
- koca bulmak5
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- iran'dan israil'e tehdit3
- uysaljakoben buraya bak aslanım6
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- belfastta cihatçının kafa kesmesi4
- gocu27
- beyazsemsiyeliyabanci48
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle61
- kendini çirkin bulan yazarlar4
- klozet neden bu kadar ses çıkarıyor3
- ilgi manyağı olmak5
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- türkiyenin en yakışıklı erkeği4
- her gün içsem bıkmam içecekleri3
- başbiraderin profilinin halen gizli olması4
- süt gibi bembeyaz tenli kızlar3
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- tai lung11
- mount and blade ii bannerlord2
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları5
- x men2
- kayyum kemal8
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
biliyorum içinde seovi geçen kamyonla başlık var ama bu seoviden bahsetmesem içimde kalır. bu seovi ciddi anlamda seovilerin kralıdır.
şimdi sözlük ortamı tabi, yazdığınız bi şeye kıl kapmış olan birisi sizin şöyle sıradan 20 entrynizi eksileyip geçebiliyor. bu dertten hemen herkes mustarip. bir nevi telefon sapığı gibi sizi kıl edip gidiyor. yakalayamıyorsun da. ama uzunca bir süredir beraber olduğum seovi (bkz: bir seoviyle beraber olmak) diğerlerinden ayrılıyor.
artık iyice eminim, bu yazar işini severek yapıyor. hiç bir entrymi aksatmıyor. sabah bi bakıyorum son girdiklerim bi elinden geçmiş. garibim, eski entryleri eksilediği için onlara bir şey yapamıyor artık. anca işte günde 4-5 entry eksileyebiliyor. ama başta sinirlenirken artık seoviyi anlar oldum ve takdir ettim. o kadar güzel takip ediyor ki, bazen ben bi entry girdikten yaklaşık 5 dk sonra hop eksiliyor. her sabah muhtemelen kahvesini yudumlarken son girdğim entrylere tıklayıp sıradan basıyor :( tuşuna. bir de akşam eve dönünce aynı işlemi yapıyor. bunu da akşam yemeği sonrası çay içerken yapıyor sanırım.
ben bu arkadaşla tanışmak istiyorum. ama sanmayın ki dövmek için istiyorum bunu. ben bu arkadaşa iş bulucam, iş bulamazsam bile sağlam bi referans bulucam. çünkü bu tür kişiler çok güzel iş takibi yapar, sistemli ve düzgün çalışır. sadece hırsıyla bile bir çok işin altından kalkabilir. iş ayrımı da yapmaz. görev verilmişse yaparım der ve ısrarlıdır. işi bitirmezse içine dert olur. amirine saygılıdır ve çalıştığı şirkete çalışkanlığıyla faydalı olur.
eminim şimdi bunu da eksileyecek, onun canı sağolsun be. ama kendini tanıtsın artık, cv sini göndersin. bu büyük potansiyel, sözlüklerde heba olup gitmesin.
edit: dediğim gibi tam 5 dk içinde geldi, hoşgeldin seovi.
şimdi sözlük ortamı tabi, yazdığınız bi şeye kıl kapmış olan birisi sizin şöyle sıradan 20 entrynizi eksileyip geçebiliyor. bu dertten hemen herkes mustarip. bir nevi telefon sapığı gibi sizi kıl edip gidiyor. yakalayamıyorsun da. ama uzunca bir süredir beraber olduğum seovi (bkz: bir seoviyle beraber olmak) diğerlerinden ayrılıyor.
artık iyice eminim, bu yazar işini severek yapıyor. hiç bir entrymi aksatmıyor. sabah bi bakıyorum son girdiklerim bi elinden geçmiş. garibim, eski entryleri eksilediği için onlara bir şey yapamıyor artık. anca işte günde 4-5 entry eksileyebiliyor. ama başta sinirlenirken artık seoviyi anlar oldum ve takdir ettim. o kadar güzel takip ediyor ki, bazen ben bi entry girdikten yaklaşık 5 dk sonra hop eksiliyor. her sabah muhtemelen kahvesini yudumlarken son girdğim entrylere tıklayıp sıradan basıyor :( tuşuna. bir de akşam eve dönünce aynı işlemi yapıyor. bunu da akşam yemeği sonrası çay içerken yapıyor sanırım.
ben bu arkadaşla tanışmak istiyorum. ama sanmayın ki dövmek için istiyorum bunu. ben bu arkadaşa iş bulucam, iş bulamazsam bile sağlam bi referans bulucam. çünkü bu tür kişiler çok güzel iş takibi yapar, sistemli ve düzgün çalışır. sadece hırsıyla bile bir çok işin altından kalkabilir. iş ayrımı da yapmaz. görev verilmişse yaparım der ve ısrarlıdır. işi bitirmezse içine dert olur. amirine saygılıdır ve çalıştığı şirkete çalışkanlığıyla faydalı olur.
eminim şimdi bunu da eksileyecek, onun canı sağolsun be. ama kendini tanıtsın artık, cv sini göndersin. bu büyük potansiyel, sözlüklerde heba olup gitmesin.
edit: dediğim gibi tam 5 dk içinde geldi, hoşgeldin seovi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar