bugün
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- atatürk düşmanı it sürüsü3
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı3
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- fil8
- sssilvermist22
- kaplan7
- timsah5
- kartal6
- insan kaynakları4
- ben geldim naneler13
- zebra4
- aslan8
- iş bulamamak4
- claudian clouds kadındır12
- sansürsüz tarih2
- cilgincapkin13
- aldığınız en ilginç iltifat3
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- anın görüntüsü18
- deccal'in sozluge gelmesi10
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- nickten isim tahmini yapmak25
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- yazarların almak istediği hediyeler4
- ben senin yerinde olsam5
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek3
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- yorgun mermi13
- sözlükteki kavganın amacı5
- yeni parti46
- arap gel oğlum5
- yarası olan gocudur5
- gece denize girmek12
- bir ay çaylak olmak4
- temmuz6
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- suca suruklenen cocuk7
- çilek reçeli vs vişne reçeli9
- burhaniye6
biliyorum içinde seovi geçen kamyonla başlık var ama bu seoviden bahsetmesem içimde kalır. bu seovi ciddi anlamda seovilerin kralıdır.
şimdi sözlük ortamı tabi, yazdığınız bi şeye kıl kapmış olan birisi sizin şöyle sıradan 20 entrynizi eksileyip geçebiliyor. bu dertten hemen herkes mustarip. bir nevi telefon sapığı gibi sizi kıl edip gidiyor. yakalayamıyorsun da. ama uzunca bir süredir beraber olduğum seovi (bkz: bir seoviyle beraber olmak) diğerlerinden ayrılıyor.
artık iyice eminim, bu yazar işini severek yapıyor. hiç bir entrymi aksatmıyor. sabah bi bakıyorum son girdiklerim bi elinden geçmiş. garibim, eski entryleri eksilediği için onlara bir şey yapamıyor artık. anca işte günde 4-5 entry eksileyebiliyor. ama başta sinirlenirken artık seoviyi anlar oldum ve takdir ettim. o kadar güzel takip ediyor ki, bazen ben bi entry girdikten yaklaşık 5 dk sonra hop eksiliyor. her sabah muhtemelen kahvesini yudumlarken son girdğim entrylere tıklayıp sıradan basıyor :( tuşuna. bir de akşam eve dönünce aynı işlemi yapıyor. bunu da akşam yemeği sonrası çay içerken yapıyor sanırım.
ben bu arkadaşla tanışmak istiyorum. ama sanmayın ki dövmek için istiyorum bunu. ben bu arkadaşa iş bulucam, iş bulamazsam bile sağlam bi referans bulucam. çünkü bu tür kişiler çok güzel iş takibi yapar, sistemli ve düzgün çalışır. sadece hırsıyla bile bir çok işin altından kalkabilir. iş ayrımı da yapmaz. görev verilmişse yaparım der ve ısrarlıdır. işi bitirmezse içine dert olur. amirine saygılıdır ve çalıştığı şirkete çalışkanlığıyla faydalı olur.
eminim şimdi bunu da eksileyecek, onun canı sağolsun be. ama kendini tanıtsın artık, cv sini göndersin. bu büyük potansiyel, sözlüklerde heba olup gitmesin.
edit: dediğim gibi tam 5 dk içinde geldi, hoşgeldin seovi.
şimdi sözlük ortamı tabi, yazdığınız bi şeye kıl kapmış olan birisi sizin şöyle sıradan 20 entrynizi eksileyip geçebiliyor. bu dertten hemen herkes mustarip. bir nevi telefon sapığı gibi sizi kıl edip gidiyor. yakalayamıyorsun da. ama uzunca bir süredir beraber olduğum seovi (bkz: bir seoviyle beraber olmak) diğerlerinden ayrılıyor.
artık iyice eminim, bu yazar işini severek yapıyor. hiç bir entrymi aksatmıyor. sabah bi bakıyorum son girdiklerim bi elinden geçmiş. garibim, eski entryleri eksilediği için onlara bir şey yapamıyor artık. anca işte günde 4-5 entry eksileyebiliyor. ama başta sinirlenirken artık seoviyi anlar oldum ve takdir ettim. o kadar güzel takip ediyor ki, bazen ben bi entry girdikten yaklaşık 5 dk sonra hop eksiliyor. her sabah muhtemelen kahvesini yudumlarken son girdğim entrylere tıklayıp sıradan basıyor :( tuşuna. bir de akşam eve dönünce aynı işlemi yapıyor. bunu da akşam yemeği sonrası çay içerken yapıyor sanırım.
ben bu arkadaşla tanışmak istiyorum. ama sanmayın ki dövmek için istiyorum bunu. ben bu arkadaşa iş bulucam, iş bulamazsam bile sağlam bi referans bulucam. çünkü bu tür kişiler çok güzel iş takibi yapar, sistemli ve düzgün çalışır. sadece hırsıyla bile bir çok işin altından kalkabilir. iş ayrımı da yapmaz. görev verilmişse yaparım der ve ısrarlıdır. işi bitirmezse içine dert olur. amirine saygılıdır ve çalıştığı şirkete çalışkanlığıyla faydalı olur.
eminim şimdi bunu da eksileyecek, onun canı sağolsun be. ama kendini tanıtsın artık, cv sini göndersin. bu büyük potansiyel, sözlüklerde heba olup gitmesin.
edit: dediğim gibi tam 5 dk içinde geldi, hoşgeldin seovi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar