bugün
- bahçeliden gündem yaratacak seçim sistemi çıkışı6
- yahudilerin istihbaratta cinnileri kullanması5
- maddi dünyayı yöneten kabala tarikatı3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı32
- teknofaşizm4
- alparslan kuytul4
- ağzıma almam diyen kız4
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi10
- enayimiknatisi ile kavga etmek11
- evde lahmacun yapmak6
- tıp okumanın avantajı5
- denizci2
- insanı yoran duygular2
- cristiano ronaldo3
- ayak fantezisi3
- dünya fotoğrafçılık günü2
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi6
- rock n park2
- ekşi sözlük14
- kendine yabancılaşmak3
- zeki olmanın avantajları8
- hiçbir şey yapmadan yorulmak3
- osuruktan şiirler47
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız11
- bir belgesel bırak2
- fahişe gibi giyinen kızlar2
- lucas torreira2
- aklına başlık gelemeyen yazar2
- osmanlının yıkılma sebebi ittihak terakki3
- söz gümüş ise sükut altındır3
- tevfik fikret2
- öfke kontrolü2
- her şeyi hatırlayan insan7
- seks2
- çok sıkılmak ama hiçbir şey de yapası gelmemek2
- z kuşağı5
- kendine dışardan bakmak2
- fenerbahçe18
- anın görüntüsü31
- aleksey batrakov16
- demo2
- kaan boşnak2
- çaylak gammaz2
- barış alper yılmaz6
- sabaha bir şarkı bırak3
- şoförün yan koltuğu5
- parcalandim toparlanamiyorum5
- giysi fiyatlarının uçması11
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- en gıcık olunan şoför tipleri13
polemiğe girmeyeyim, çaylak yemeyeyim diyorum ama zorlamayın beni kardeşim *
sevgili yazar, bazılarının eleştiri yapması, yapmaması önemli değil. benim üstünde durduğum konu şahıslar değil. sen olayı şahsileştiriyorsun. tengir budunla aran bozuk anladık, ama olayı şahsileştirme. ben öyle yapmıyorum.
"yanılgın şu ki bazılarını eleştiri yapıyor sanıyorsun onlarınki eleştiri değil totaliter zihniyet... Kendi görüşleri haricindeki her şeye tahammulsuzluk sende bu toteliter zihniyete " eleştiri yapıyor" kılıfıyla pirim vermiş olmuyur musun?"
totoliter bir zihniyeti yansıttığı iddia edilen bir eleştiri -ki senin mantığınla her eleştiri totoliter zihniyeti barındırıyor- fiziksel bir zarar vermedikten sonra ifade hürriyetine girer.
"kendisi gibi düşünmeyen herkesi ötekileştirir, başkalarına yaşam hakkı tanımaz"
herkes herkesi ötekileştirebilir. zaten bu sözlükte 7/24 yapılan şey bu. benim karşı çıkacağım nokta " başkalarına yaşam hakkı tanımaz" kısmında başlıyor. bireylerin inanç özgürlüklerine otorite aracılığıyla engelleme koyulursa bu tutumu savunmam. savunmadım da zaten.
atilla yayla liberal olarak örnek alacağım biri değildir. siz sanırım kemalistlere sallayıp , piyasacı açıklamalar yapan herkesi liberal rol model olarak alıyorsunuz. akp'nin tek parti dönemi chp si gibi davrandığıyla ilgili tek kelime geldi mi liberal rol model yayladan ? benim gözümde akp ile tek parti dönemi chp si arasında fark yok. akp ye alttan alltan bazen de açıktan destek veren adamı rol model alamam.
sevgili yazar, bazılarının eleştiri yapması, yapmaması önemli değil. benim üstünde durduğum konu şahıslar değil. sen olayı şahsileştiriyorsun. tengir budunla aran bozuk anladık, ama olayı şahsileştirme. ben öyle yapmıyorum.
"yanılgın şu ki bazılarını eleştiri yapıyor sanıyorsun onlarınki eleştiri değil totaliter zihniyet... Kendi görüşleri haricindeki her şeye tahammulsuzluk sende bu toteliter zihniyete " eleştiri yapıyor" kılıfıyla pirim vermiş olmuyur musun?"
totoliter bir zihniyeti yansıttığı iddia edilen bir eleştiri -ki senin mantığınla her eleştiri totoliter zihniyeti barındırıyor- fiziksel bir zarar vermedikten sonra ifade hürriyetine girer.
"kendisi gibi düşünmeyen herkesi ötekileştirir, başkalarına yaşam hakkı tanımaz"
herkes herkesi ötekileştirebilir. zaten bu sözlükte 7/24 yapılan şey bu. benim karşı çıkacağım nokta " başkalarına yaşam hakkı tanımaz" kısmında başlıyor. bireylerin inanç özgürlüklerine otorite aracılığıyla engelleme koyulursa bu tutumu savunmam. savunmadım da zaten.
atilla yayla liberal olarak örnek alacağım biri değildir. siz sanırım kemalistlere sallayıp , piyasacı açıklamalar yapan herkesi liberal rol model olarak alıyorsunuz. akp'nin tek parti dönemi chp si gibi davrandığıyla ilgili tek kelime geldi mi liberal rol model yayladan ? benim gözümde akp ile tek parti dönemi chp si arasında fark yok. akp ye alttan alltan bazen de açıktan destek veren adamı rol model alamam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar