galatasaray

tinercilerin bizim sayfamızda başlıkta ne işi var gidip kendi sayfanda çemkirsene..

bak tane tane anlaman için yazıcam oku tineri sonra çek..

ilk maçta ayakla müdahale edilecek pozisyonda hakem frikik verdi devamında penaltıdn attınız golü, ayak diz hizasındaki topa kafayla müdahele edilmez ki etti sizinkiler hakem de faulü verdi faul değil orda tehlikeli hareket falan yok..

2.si vida denen köy kasabı 2 kez eliyle oynadı.. net penaltı.. gerçi alışkınlar sizinkiler voleybol oynamaya.. es geçildi iki penaltımız..

ikinci yarı onyekuru nun kurtardığı pozisyonda öncesinde net penaltı var elle oynama verdi ama öncesinde pozisyon faul zaten necip denen malın temasından sonra onyekuru sendeliyo top koluna çarpıyo.. dolayısıyla 2-3 penaltımız verilmedi..

bak anlaman için güzel güzel anlattım sana; galatasaray'ın konya maçı, iki 7enev maçı,akhisar rize maçları en az 10 puanı gaspedildi tff mhk hakemler tarafından..

sizle olan maçı da sana bilale anlatır gibi anlattım *

gelmiş burda mal mal konuşuyorsun.. iki pozisyonda fişinizi çektik işte goller temiz.. top da caner den çıkıyo.. 7-8 oyuncunuz itiraz ederken caner niye gitmedi itiraza bi baksana ?

2.golümüz de aynı şekilde çok temiz.. napıcaktık sizin takım diziliş değiştirecek diye sizi mi bekliycektik ?

hakem iyi maç yönetmedi, kartların biri ikisi bana göre de hatalıydı da e arkadaş galatasaray sene başından beri bundan dert yanmıyo mu ?

niye çıkıp vizyoner şikecilerle akbille biraraya gelip 2-3 kişi daha toplayıp çoğu kulübün haberi yokken 17 takımdan bildiri diye çıkıp yayınladınız ?

maçtan sonra da başkanınız bi kanal da ağlıyordu.. o bildiriyi yayınladıktan sonra tv de başkan, burda senin gibi tinercilerin kusura bakma hiç ağlamaya hakkı yok..

şimdi tinerini çek ve kendi sayfanda şerefli 3.lükten falan bahset.. kim bilecek *
© copyright 2005 - 2026