bugün

boston celtics

Bu sene beni gene üzmüş, çok büyük umutlarla çıkılan sezon ve playoff macerasında şahsıma tamamen hayal kırıklığı yaratmış, yeşiline sevdalı olduğum takımım.

Babam, kendi takip ettiği dönemlerinde bird, McHale, parish li takım oynarken tutulmuş, bana da bulaştırdı bu sevgiyi ama şu son sezon o kadar üzdüler, o kadar kalbimi kırdılar ki... Bu kadar potansiyeli bir kadronun bu kadar istikrarsız oynaması gerçekten derinden yaraladı.

Irving gene iyiydi, Hayward sakatlık psikolojisini atlatamadı ama çok ağır sakatlandı yani hakkıdır, horford reyiz seviliyorsun takımın ana direği, takımın annesi adeta... Kritik roller bu başarısızlıkta jaylen Brown ve Jayson Tatum piçleri. Takımımızın geleceği dedik, bağrımıza bastık ama Tatum çaylak sezonundan çok daha rezil bir sezon geçirdi, tamamen hayalkırıklığıydı. Jaylen brown playofflarda forma girmeye başladı ama korkunç bir sezon geçirdi, rezaleti rezalet.

Stevens reyiz toparlayacaktır önümüzdeki sezon takımı ama anthony davis'in takıma katılması artık şart. Bir gelse kaşlı çocuk, uçarız önümüzdeki sene...