bugün

en beğenilen entrysi sikildim dövmesi olan sözlük

--spoiler--

yani bir yerden duyar kasacaksanız buradan kasın bence.

-ha bana kalırsa böyle boktan işlere fazla kafa yormayın, keyfinize bakın derim ama ille de prim kasacaksanız mantıklı makul şeyler üzerinden yapın.

--spoiler--

tecavüzü eleştiriyorsun prim kasmış oluyorsun. katledilen hayvanlar için lanet okuyorsun duyar kasmış oluyorsun. siyaset yazıyorsun prim kasmış oluyorsun. günaydın mesajı yazıyorsun kankacı oluyorsun. doğum günüm diyen yazara iyi ki doğdun diyorsun samimiyetsiz yalaka oluyorsun. nick altı yazıyorsun yalaka oluyorsun. sözlüğün boktan kısımlarını küfürsüz hakaretsiz eleştiriyorsun hem prim hem duyar kasmış oluyorsun. uzun entry yazıyorsun "mal galiba uzun uzun yazmış okumadık özet geç piç" yazılıyor. kısa yazıyorsun uzun yazdığın için onu söyleyen "y...k gibi entry bunların yazarlığı alınsın" diyor. bilgi entrysi giriyorsun adam sırf sana uyuz oluyor diye okumuyor bile tüm yedek hesapları ile eksiliyor 10 saniye içerisinde.

yani lafım meclisten dışarı hiçbir s..im yazmayacaksak adımız neden yazar arkadaş ? 3 senedir buradayım ben bu mevzuları bir türlü anlayamadım. ne yazalım mesela önerisi olan varsa yazsın sizi tatmin edecek şeyler yazalım. ne yazarsak mesela prim, duyar kasmamış olur ve samimi oluruz ?