bugün
- nervio17
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- kurtar bizi müsavat16
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması8
- ellerim bos gonlum hos9
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler9
- neden tüm iyi fikirler tuvallette akla gelir4
- bağlama büyüleri3
- meleklerin ifade ettiği anlamı sorgulamak4
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız7
- devran dönecek8
- şark bülbülü filmindeki zafer işareti2
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- maddi dünyayı kim yönetiyor2
- aralıksız 14 dakika boyunca osurmak5
- butlancıların birbirine girmesi5
- sevilen kızın abi demesi2
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken7
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- bilinçaltı düzeyde etkileşime geçen varlıklar2
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı26
- victor osimhen18
- oğuzhan koç2
- lada samara2
- bugün ne öğrendin3
- garip başlıklar5
- idam cezasının geri gelmesi6
- alevi kızların alev alev yanması11
- ülke gündemini umursamamak6
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak6
- tai gay3
- meme gerdirme operasyonu8
- sabah yürüyüşü8
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı15
- din silah para2
- aslan gibi adam7
- nescafe xpress2
- yeni parti6
- bir buçuk kuşkaş vs 3 adet lahmacun2
- kılıçdaroğlu alevi değil etnik bölücüdür2
- lan ın ingilizcesi4
- cin5
- cumartesi pazarı4
- sözlükteki galatasaraylılar7
- murat 1312
- ayakkabıları ters giymek4
- bakırköy4
- okan buruk11
- kingdom come deliverance 23
- shell2
Vodafone Net adlı firmadan ADSL internet kullanmaktaydım. Taşınma dolayısıyla ADSL hattımı yeni evimde Fiber olarak kullanmak istediğimi belirterek nakil talebinde bulundum. Yaklaşık 1 ay boyunca oyalatıldıktan sonra paketimin fiber olarak aktaramayacaklarını belirttiler ve gerekçe olarak evde kullandığım internetin bilgim dışında iş yeri paketi olarak yapılmasını belirttiler. Bilgim dışında sözleşmede iş paketi yaptıklarından dolayı ADSL paketi fiber olarak kullanmama engel olan Vodafone Net’in personellerinden birisi binama geldi ve nakil olmayan internetin iptalini yapalım, yeni evinize de fiber bağlayalım. Cayma bedelini 500 TL'ye kadar biz karşılıyoruz yani cayma bedelini taksit taksit ödeyip bitene kadar yeni internete para vermeyeceğimi belirtti. Yeni internet sözleşmesini bu şekilde imzalattıktan sonra ben eski interneti iptal edeceğim deyip sırra kadem bastı. Daha sonra eski internetimi iptal dilekçesi ile faks göndererek iptal işlemini başlattım. Tarafıma yapılan ikna aramasında yeni bir internet paketi tanımladığımdan dolayı cayma bedeli ödemeyeceğimi, bunu fatura birimine ileteceğini ve işlemler sonlanana kadar ekstra fatura ödememem için internetimi dondurmayı teklif etti. Ben de kabul ettim bana bir kayıt numarası verip görüşmeyi sonlandırdı. Birkaç hafta sonra kontrol için aradığımda internetimin 3 ay dondurulduğunu ve ekstra bir iptal işlemi yapılmadığını öğrendim. Beni yanıltıp, yanlış yönlendiren bu konuşmayı şikayet ettim ve dinlendiler. Herhangi bir olumsuzluk göremediklerini de pişkin şekilde belirttiler ve tekrardan faks çekmem gerektiğini belirttiler. Tekrardan iptal faksı çektiğimde de altyapısal sebeplerden aktarma sağlanamadığından dolayı cayma bedeli ödemeyeceğimi belirttiler. Ayrıca yeni internet abonesi de olduğumdan dolayı geri kazanım müşterisi olduğumu belirtip yine cayma alınmayacağını belirttiler. Ancak gelgelelim cayma bedeli 489 lira civarı bir fatura da kestiler. Üstelik malum konuşmayı yapan arkadaşın internet dondurma ücretini de faturaya eklemişler. iptal için dilekçe gönderp 30 TL dondurma ücreti de eklemeleri de çok komik. Konuşma kayıtlarını olduğunu belirtmem üzere tekrardan şikayet kaydı aşdılar ve o kadar personelin cayma bedeli alınmayacağını belirtmesine rağmen kayıtları olumsuz kapattılar. Personellerinin hepsinin farklı konuştuğu, kendi müşterisini yanıltıp kandıran kuruma güvenim yerle bir oldu ve vodafone hattımı da yalan dolanla bağlatılan yeni interneti de iptal ettirdim. Şimdi ona da cayma isterler. Kullanma kullandırma.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar