bugün
- namus takıntısı olan erkek17
- yazarlar birbirlerine laf atmaktan tanım yapamıyor4
- karton toplayan cocuk evlenirse karısına bakar mı5
- regl dönemi çirkinliği5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi15
- true'ya arkadan sahip olmak3
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı5
- namus4
- aya gidilmedi dünya düz aşı karşıtıyım3
- kadınlar sözlük5
- talkan ve curcan katliamları4
- güzel kızların isimleri9
- pernado bey birader3
- diamond bosphorusss2
- istanbul'da ortalama kiranın 42 bin tl olması4
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- 14 haziran 2026 avustralyalının türk çocuğu x i3
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi3
- diyete başlama pazartesisi5
- sari renkli seker ibnesi2
- yazarların şu sıralar streslendikleri konular3
- evde boş boş çerez yiyip bira içmek4
- müzisyen yazarlar3
- yem borusu çalmak3
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim5
- 86 yıl sonra bile atatürk'e minnet duyulma sebebi3
- bir şeyi ararken başka bir kayıp şeyi bulmak2
- ibni tekerlek el keşiş dağı2
- sözlük yazarlarının suları3
- suni arabistan2
- yarı seküler yarı muhafazakar birisi olmak2
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- yeni arabalarda tuş yerine ekran olması3
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- alarm ertelemek2
- karton toplayan piç2
- ismet bin komsomol el tavariş ül raskolnikov4
- aniden gelen boşluk hissi3
- ona bir şey söyle14
- buddy dude23
- abd iran anlaşması3
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- deli1i6
- 61 yaşındaki anne oğlunun bebeğini doğurdu2
- botların ekşiden başlık araklaması4
- yeşil burun adaları4
- deliliğin tedavisi10
- menzil terör örgütü metö4
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı5
- barış alper yılmaz6
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün sizlere yıllardır oynadığım bir oyundan bahsetmek istiyorum.
Oyun RPG altyapılı bir oyundur görsel olarak sizi tatmin etmeyecektir ama oyun sistematiği çok güzel oturtulmuştur.
Popmundo ile ilgili söylemem gereken en önemli şey ise homofobiden uzak bir oyun olması olacaktır. Cinsiyetçilik oyunda bulunmamaktadır. Eğlenceli ve sosyalleşebileceğiniz bir ortam sağlayan bu sanal bir platformu eminim sizde keşfetmek istersiniz.
Popmundo başta sadece bir müzik grubu oluşturup sanatçını turnelerle geliştirmek üzerine ilerliyordu ancak şuan geldiği durumda siyasetçi, öğretmen yada ticaretle uğraşan bir esnaf veya büyük bir holding sahibi olabilirsiniz. Size hayallerinizi sunabilecek bu RPG ortamda ben çok eğleniyorum eminim sizlerde çok keyif alacaksınız.
Gelelim bu oyunun artılarına, eksilerine öncelikle vip olmanız bu oyun için çok önemli çünkü sosyal bir oyuncu olmak istiyorsanız oyunun size sunduğu tek alternatif sosyal kulüpler ve bunlara katılmanın temel şartı vip olmak. Ayrıca kredi seçeneği mevcut isterseniz kredinizle kredili ürün alabilirsiniz, isterseniz yine oyunun formunda kredinizi oyun parasına dönüştürebilirsiniz. Oyun günde 3-4 kere bakarak idare edilebilecek bir sistemde ilerliyor böylece günlük yaşantınızın yanında idare edebilirsiniz 24 saat ekran başında kalmanız gerekmeyecek.
Ben sanatçı geliştirme yolunu seçtim bu nedenle aylık bir plan hazırlayıp karakterime bu planı aktarıyorum böylece karakterim ben oyunda olmasam bile gelişmeye devam edebiliyor.
Kısacası arkadaşlar bu oyun bir harika! Cinsel tabularınızı yıkıp farklı ülkelerden, şehirlerden dostlar edinmek istiyorsanız hemen bir üyelik açmanızda yarar olacağını düşünüyorum.
Bu yazıyı görüp gelen arkadaşlarım için oyun içi karakterimin ismi Richard Wagner sormak istediğiniz her şey için oyuna başladıktan sonra bana ulaşabilirsiniz.
iyi eğlenceler dilerim.
Bugün sizlere yıllardır oynadığım bir oyundan bahsetmek istiyorum.
Oyun RPG altyapılı bir oyundur görsel olarak sizi tatmin etmeyecektir ama oyun sistematiği çok güzel oturtulmuştur.
Popmundo ile ilgili söylemem gereken en önemli şey ise homofobiden uzak bir oyun olması olacaktır. Cinsiyetçilik oyunda bulunmamaktadır. Eğlenceli ve sosyalleşebileceğiniz bir ortam sağlayan bu sanal bir platformu eminim sizde keşfetmek istersiniz.
Popmundo başta sadece bir müzik grubu oluşturup sanatçını turnelerle geliştirmek üzerine ilerliyordu ancak şuan geldiği durumda siyasetçi, öğretmen yada ticaretle uğraşan bir esnaf veya büyük bir holding sahibi olabilirsiniz. Size hayallerinizi sunabilecek bu RPG ortamda ben çok eğleniyorum eminim sizlerde çok keyif alacaksınız.
Gelelim bu oyunun artılarına, eksilerine öncelikle vip olmanız bu oyun için çok önemli çünkü sosyal bir oyuncu olmak istiyorsanız oyunun size sunduğu tek alternatif sosyal kulüpler ve bunlara katılmanın temel şartı vip olmak. Ayrıca kredi seçeneği mevcut isterseniz kredinizle kredili ürün alabilirsiniz, isterseniz yine oyunun formunda kredinizi oyun parasına dönüştürebilirsiniz. Oyun günde 3-4 kere bakarak idare edilebilecek bir sistemde ilerliyor böylece günlük yaşantınızın yanında idare edebilirsiniz 24 saat ekran başında kalmanız gerekmeyecek.
Ben sanatçı geliştirme yolunu seçtim bu nedenle aylık bir plan hazırlayıp karakterime bu planı aktarıyorum böylece karakterim ben oyunda olmasam bile gelişmeye devam edebiliyor.
Kısacası arkadaşlar bu oyun bir harika! Cinsel tabularınızı yıkıp farklı ülkelerden, şehirlerden dostlar edinmek istiyorsanız hemen bir üyelik açmanızda yarar olacağını düşünüyorum.
Bu yazıyı görüp gelen arkadaşlarım için oyun içi karakterimin ismi Richard Wagner sormak istediğiniz her şey için oyuna başladıktan sonra bana ulaşabilirsiniz.
iyi eğlenceler dilerim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar