bugün
- kadir mısıroğlu'nun soyu6
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor11
- sözlüğün tadının kaçması6
- demet evgar10
- aylık 311 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- venezuela5
- dinleri masonlar kontrol ediyor4
- şu an ihtiyacım var dediğin şey6
- alan greenspan3
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi2
- kadınların yanlış yapması3
- pozantı2
- kemalistler5
- dikkatli izlersen anlarsın haklı megatron3
- kadınların yüzlerine sürekli bir şeyler sürmesi6
- üniversitelerin gereksiz olması2
- curaçao fildişi sahili maçı saat 23 te trt spor da4
- aşure2
- zippo2
- cips alırken utanmak2
- kazım koyuncu2
- yazarların imza parfümleri14
- abd'nin kaan'a motor satışına izin vermesi3
- hızlı para kazanmanın yolları11
- türkiye abd maçını izleyecek misiniz8
- panter emel2
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- türk kızı egosu6
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı3
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler9
- am okşama4
- mehdi hayatta ama herkes tanımıyor7
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- 2030 larda robotların aktif rol oynayacak olması2
- erkekler neden az yaşar10
- evde kaş bıyık alımı3
- 2026 dünya kupası22
- türk erkeği egosu4
- imdat arkadaşlar4
- bir insanı sevmek11
- m uludagsozluk com da görsel yüklenmeme sorunu4
- vajinizm3
- güzel huylu kezo4
- dünya11
- futbol fanatiklerinin birer aptal olması4
- 24 haziran 2026 venezuela depremi7
- türkiye abd maçı saat 5 te trt 1 de2
- tramer kaydı olan kız4
- mutluluğun fark edilmemesi8
bırakın beşiktaş'ı, istanbul'la dahi alakam olmamasına rağmen kendisini bir süredir takip ediyorum. diyeceğim o ki, muhteşem bir adam. atatürk sevgisi, chp'lilerinki gibi sözde değil, özde bir defa. ayrıca çok güzel projeleri var. geçen bir programda hayvansever olduğunu belirtti ve hayvanlar için birtakım çalışmalarından söz etti, doğrusu mhp'de bu denli geniş perspektifte plan hazırlayan birilerinin varlığı beni şaşırttı ve sevindirdi. gerçek bir türk milliyetçisi olması ise çok daha mutluluk ve heyecan verici bir durum bana kalırsa. chp'nin kadıköy ve beyoğlu belediyeleri için gösterdiği adaylar hepimizin malumu. chp olmuş céxap; bu ilçelerde yaşayan céxaplılar ise durumdan şikayetçi değil gibiler. akp'li kitlenin kırık aynadaki yansıması olduklarını da bu sayede görüyoruz kendilerinin.
her neyse efendim uzatmayayım, serkan toper gibi genç, kaliteli, donanımlı bir ismi gelecekte daha önemli makamlarda görmeyi çok isterim. geniş bir kitleye hitap edebileceğinden zerre şüphem yok. ankara'da olduğum için oy verecek aday bulamayan ben, sırf serkan beye oy verebilmek için beşiktaşlı olmayı dilerdim doğrusu, sağlık olsun.
her neyse efendim uzatmayayım, serkan toper gibi genç, kaliteli, donanımlı bir ismi gelecekte daha önemli makamlarda görmeyi çok isterim. geniş bir kitleye hitap edebileceğinden zerre şüphem yok. ankara'da olduğum için oy verecek aday bulamayan ben, sırf serkan beye oy verebilmek için beşiktaşlı olmayı dilerdim doğrusu, sağlık olsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar