bugün
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı22
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan33
- ben geldim naneler8
- aleksey batrakov9
- menzil cemaati ne üretiyor7
- gerçek cin musallatı belirtileri4
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi20
- sözlük yazarlarının nahları9
- galatasaray8
- para harcamayı sever misiniz6
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- s'i l v'e r m'i s t4
- hayatı dar eden aile3
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- arkadaşlar sıkıldım3
- bir şey soracağım4
- eninde sonunda eski nickine dönen yazarlar3
- fenerbahçe24
- sarapci koala'nın akp'li olması2
- göztepe4
- melih gökçek3
- sigara3
- kuşatma kayıtları2
- arkadaşlar hesabı silicem14
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- rafael leao30
- tai lung36
- mauro icardi5
- ak partililerin anayasayı değiştirmeye çalışması5
- murat ağırel2
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- günün sözü24
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- ceyda düvenci4
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- miss world 20262
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı7
- atatürkçü bir ailede doğmak3
- velvet23
- sarapci koala71
- deccal7
- ölürken dinlenecek müzik6
- israiloğulları vs ismailoğulları4
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- arapça küfür edilse amin inşallah diyecek kitle4
- neden sosyalist oldun sorusuna verilecek yanıtlar4
- türkiye21
- rafael leao victor osimhen leroy sane8
- türkiye toplumu ile anlaşamamak4
- yılmaz güney7
s.lizbondan beri ronaldo hayranıyım.
bu adamı baştan anlatmaya gerek yok ama sağlam bir gamer olarak şu örneği vermek isterim.
şuan tanrı huzurunda bir seçim aşamasındasınız. bu seçim sıfırdan başlayan, yeni bir hayat üzerine olacak.
ancak tanrı size şu şartı koşuyor. 0-36 yaş aralığınız seçmiş olduğunuz bir futbolcunu hayatı üzerine olacak.
bu hayatı yaşayacak ve 37 yaşında özgür olarak kalan hayatınızı sürdüreceksiniz.
şu karar gerçekten zor. öyle bir isim seçmelisiniz ki, kendi hikayeniz olmasa bile zevk almalısınız.
37 yaşında herkes tarafından saygı görmeli ve bu seçiminizde zerre pişman olmamalısınız.
zidane, ronaldinho, pele, maradona ve tabi ki messi diyebilirsiniz.
ama ya ronaldo derseniz ? ben bir erkek olarak bu adamı kıskanıyor ve imreniyorum resmen hayranım.
s.lizbondasın, sıska çok uçuk yetenekleri olmayan takımda, o dönemin ilahı olan q7 ile birliktesin. önünüzdeki 20 yıllık futbol hayatına bakınca heyecanlanmamak elde değil.
fergusonla çalışacak, rooney, giggs, scholes gibi adamlar top tepeceksin. old trafforda alkışlanacaksın.
yetmeyecek rekor bir ücretle, ağzına kadar dolmuş bernabeuda imza törenine katılacaksın.
süper yeteneklere sahip messi olmak mı mesele yoksa ona meydan okuyan olabilmek mi ?
adam tam bir winner eğer tsubasa bir futbolcu üzerine yapılacak olsaydı, bu kesinlikle ronaldo olurdu.
fifada 17 yaşında bir karakter alsanız çok samimi söylüyorum, real ronaldo kadar başarılı bir kariyere sahip olabilir miydiniz?
bu adamı baştan anlatmaya gerek yok ama sağlam bir gamer olarak şu örneği vermek isterim.
şuan tanrı huzurunda bir seçim aşamasındasınız. bu seçim sıfırdan başlayan, yeni bir hayat üzerine olacak.
ancak tanrı size şu şartı koşuyor. 0-36 yaş aralığınız seçmiş olduğunuz bir futbolcunu hayatı üzerine olacak.
bu hayatı yaşayacak ve 37 yaşında özgür olarak kalan hayatınızı sürdüreceksiniz.
şu karar gerçekten zor. öyle bir isim seçmelisiniz ki, kendi hikayeniz olmasa bile zevk almalısınız.
37 yaşında herkes tarafından saygı görmeli ve bu seçiminizde zerre pişman olmamalısınız.
zidane, ronaldinho, pele, maradona ve tabi ki messi diyebilirsiniz.
ama ya ronaldo derseniz ? ben bir erkek olarak bu adamı kıskanıyor ve imreniyorum resmen hayranım.
s.lizbondasın, sıska çok uçuk yetenekleri olmayan takımda, o dönemin ilahı olan q7 ile birliktesin. önünüzdeki 20 yıllık futbol hayatına bakınca heyecanlanmamak elde değil.
fergusonla çalışacak, rooney, giggs, scholes gibi adamlar top tepeceksin. old trafforda alkışlanacaksın.
yetmeyecek rekor bir ücretle, ağzına kadar dolmuş bernabeuda imza törenine katılacaksın.
süper yeteneklere sahip messi olmak mı mesele yoksa ona meydan okuyan olabilmek mi ?
adam tam bir winner eğer tsubasa bir futbolcu üzerine yapılacak olsaydı, bu kesinlikle ronaldo olurdu.
fifada 17 yaşında bir karakter alsanız çok samimi söylüyorum, real ronaldo kadar başarılı bir kariyere sahip olabilir miydiniz?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar