bugün

atasi maymun olanin dini islam olamaz

kim bilir? belki de şöyledir;

- dünyaya zorunlu iniş yapan, abazan bir uzaylı; dünyada, dişi bir maymunu bafilemiş ve adem böyle doğmuştur. aynı uzaylı, adem'in kaburga kemiğinden aldığı kök hücreyi kullanarak havva'yı da yaratmıştır lakin, sorun şudur ki, adem; katırlar gibi kısırdır.

müteaddit defalar gerçekleşen cinsel ilişkiye rağmen bir türlü neslin devamını sağlayacak yeni üye olamamaktadır. abazan uzaylı, son çareyi havva'yı bafilemekte bulur ve evet! böylece sonuç alınır. sonra, bu işlem defalarca tekrar edilerek, erkekli-kızlı bir çok çocuk elde edilir ve fakat havva'nın namusu kirlenmiştir bir kez... adem, bu kara lekeyi, önce havva'yı ardından sırasıyla; abazan uzaylı ve kendisini hançerleyerek temizler.

aradan yıllar, yıllar geçer. kız ve erkek kardeşlerin birbirlerini keşfetmeleri ve bafilemeleri sonucu yeni-yeni çocuklar doğar. ancak, bu arada; şeker hastalığı, yüksek tansiyon, kalp hastalıkları ile çolaklık, cücelik gibi yakın akraba ilişkilerine dayalı musibetler de insanlığın başına peyda olmaktadır.

öyle bir ortam vardır ki, 'kimin pipisi kimin kukusunda belli değil' dir. tam anlamıyla; 'kör tuttuğunu şey ediyor' durumu söz konusundur. bu duruma müdahil olmak için dinler, bir bir ortaya çıkmaya ve ahlaki değerler yerleşmeye başlar. aile içi cinsel ilişkiler önce ahlâken daha sonra hukuken yasaklanır ve günümüze gelinir...

bu hikayeye bağlı olarak akla iki soru gelmektedir;

- hepimiz bir orospu çocuğu'ndan mı türedik?
- orospu çocuklarının dini ne olabilir?

edit: yazım kuralları.