bugün

galatasaray

bugün oynanacak Benfica maçının kompozisyonunu yazıyorum.

Maç Galatasaray'ın istekli oyunuyla başlayacak, Galatasaray kontrataktan bir gol yiyecek ve hücum ağırlıklı oyundan ufak ufak düşmeye başlayıp savunma ağırlıklı bir oyuna dönecek, bu aralarda diagne 1-2 faul yapacak ve belkide kırmızı kartla atılacak. Tüm bunlar olasıya kadar da fatih terim öylece oturup izleyecek.

Eğer galatasaray 11 kişi olarak tek gol yiyerek devre arasına girerse Fatih terim değişiklik yapmaz ve oyunu 60 dakikalara kadar izler ve 60. dakikalarda herkesi dumur edecek saçma sapan değişiklikler yapar.

Eğer Galatasaray 11 kişi olarak 2 golle devre arasına girerse fatih terim arada saçma sapan 1-2 oyuncu değişikliği yapıp 2. yarıya öyle başlar yine oyunu 80. dakikalara kadar öylece izler ve son oyuncu değişikliğini de 80. dakikalarda yapar.

eğer araya diagne kırmızı kart görmüş şekilde girerse de arada yine saçma sapan 2 oyuncu değişikliği yaparak full defans yapan bir takım çıkartır sahaya ve yine 80. dakikalara kadar seyirci gibi izler.

maç bu anlattıklarımdan çok farklı olmayacak diye düşünüyorum, inşallah kazanırız ama ben buna pek ihtimal vermiyorum.
© copyright 2005 - 2026