bugün
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- yazarların kiraz yeme şekli4
- yazarların akşam olunca yediği şeyler4
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan9
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- renkli gözlü insanlar5
- izmir bombası5
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- bana onu sormayin15
- benim zurna tam 45 cm3
- turşu yapabilen bir kızı üzmek4
- benim büyük bir yaram var5
- iltica27
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- flört döneminde yapılan stratejik hatalar3
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- size sözlüğün divası kim4
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- anın görüntüsü26
- muz2
- 5 ekim 2026 türkiye italya maçı3
- sevilmeyen yazara budaklı kütük uzatmak4
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak8
- akp seçmeni17
- yarragi olan adam10
- mekke ortak savunma anlaşması'nın komite bildirisi3
- gunluklerim aylik olmus15
- chp'li cb adayının çin de fuhuş'tan yakalanması7
- 2000 model porche 9114
- sözlük yazarlarının engellediği yazar sayısı6
- cemil tugay akp'ye katılırsa olacaklar5
- sözlüğün en seksi en güzel hatunu5
- biri bana acil kahve4
- yeni kullanıcı adlarını ve feykleri takip edememek4
- game of thrones taki kerhaneci12
- beni almayan yaşadı2
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi10
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı4
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- fatma betül sayan kaya50
- silvermist15
- sarapci koala hatayi5
- kemalistler iktidar olursa yapacakları ilk icraat10
- fal bakabilen dünyalar tatlısı yazarlar10
- allah'ın çocukları olarak insanlık4
- kurban olduğum şuraları bi aydınlat hele2
- sizi sözlükten soğutan yazar gerçek dostunuzdur6
- 173 boyunda zengin göbekli bir erkek olmak2
insandan daha ötedir gözümde herkes kötüler yahudileri, ermenileri. istanbul'da ben sizin ayırdığınız bu iki ırkla da karşılaştım. ikiside bizim Türklerden daha kibar, daha yardımseverdi.
ilkin ermeni diye dışladığınız, bi altın sarrafının yanında çalıştığını sonradan öğrendiğim bi abiyle cebimde 6 lira kalmış, kapalı çarşının çıkışında bi polise polis abi burada ucuza yemek yiyebileceğim yer var mı diye sorarken yanımıza gelmiş bizi dinlerken karşılaştık. (istanbula günübirlik geziyle gitmiş ve boş vakitte arkadaşla gezerken açıkmış ve ikimizinde çok cüzzi bi miktar parası vardı.) Sonra bu ermeni abi konuşmaya katıldı benim bildiğim bi yer var sizi oraya götüreyim dedi. Çaresiz kabul ettik.
Bizi bi kebapçıya götürdü. Kapalı çarşının gülhane parkına yakın bi yerdeki kebapçı. çıkardı cebinden kebapçıya 100 lira verdi ve o hiç unutmayacağım şu cümleleri söyledi kardeşlerim ne istiyorsa ver para eksik kalırsa çocuğu bizim dükkana gönder tamamlarım üstüne dedi. Ben hayatımda bir insanın tanımadığı insana böyle bi iyilik yapan ilk kez görüyordum. Ne yapacağımı şaşırdım, abinin kolundan tuttum çok teşekkür ederiz ama böyle bişeyi kabul edemeyiz dememe kalmadan anladı benim ne demek istediğimi kendisi hemen boş bir yere oturdu ben de kolundan sıkıca tuttuğum için bende peşinden gittim ve oturdum ama hala tarif edemediğim bi duygu içindeyim.
Çok fazla durmayacağı belliydi ama beni kırmayacak dinleyecek kadar da naif ve saygılıydı
Orada bişeyler söylemeliydim ağzımdan çıkan abi sen ne iş yapıyorsun oldu. Biraz salakça bi soruydu ama ne yapayım düşünme yetim durmuş gibiydi, sonra ermeni olduğunu öğrendim, kalktı gitti arkasından öylece bakakaldım. Türklerden görmediğim ve belki de göremeyeceğim bi iyiliğe şahit oldum. Belki bunu yanlış başlığa yazdım ama kimseyi ırkına, diline, kıyafetine göre yargılamayın. insan olun biraz zor bişey değil emin olun zor değil. Ermeni abi bu yazıyı okursan bil ki en az bir insan için çok değerlisin. Senin ve senin gibi insanlar için dua ediyorum. kendine çok iyi bak.
ilkin ermeni diye dışladığınız, bi altın sarrafının yanında çalıştığını sonradan öğrendiğim bi abiyle cebimde 6 lira kalmış, kapalı çarşının çıkışında bi polise polis abi burada ucuza yemek yiyebileceğim yer var mı diye sorarken yanımıza gelmiş bizi dinlerken karşılaştık. (istanbula günübirlik geziyle gitmiş ve boş vakitte arkadaşla gezerken açıkmış ve ikimizinde çok cüzzi bi miktar parası vardı.) Sonra bu ermeni abi konuşmaya katıldı benim bildiğim bi yer var sizi oraya götüreyim dedi. Çaresiz kabul ettik.
Bizi bi kebapçıya götürdü. Kapalı çarşının gülhane parkına yakın bi yerdeki kebapçı. çıkardı cebinden kebapçıya 100 lira verdi ve o hiç unutmayacağım şu cümleleri söyledi kardeşlerim ne istiyorsa ver para eksik kalırsa çocuğu bizim dükkana gönder tamamlarım üstüne dedi. Ben hayatımda bir insanın tanımadığı insana böyle bi iyilik yapan ilk kez görüyordum. Ne yapacağımı şaşırdım, abinin kolundan tuttum çok teşekkür ederiz ama böyle bişeyi kabul edemeyiz dememe kalmadan anladı benim ne demek istediğimi kendisi hemen boş bir yere oturdu ben de kolundan sıkıca tuttuğum için bende peşinden gittim ve oturdum ama hala tarif edemediğim bi duygu içindeyim.
Çok fazla durmayacağı belliydi ama beni kırmayacak dinleyecek kadar da naif ve saygılıydı
Orada bişeyler söylemeliydim ağzımdan çıkan abi sen ne iş yapıyorsun oldu. Biraz salakça bi soruydu ama ne yapayım düşünme yetim durmuş gibiydi, sonra ermeni olduğunu öğrendim, kalktı gitti arkasından öylece bakakaldım. Türklerden görmediğim ve belki de göremeyeceğim bi iyiliğe şahit oldum. Belki bunu yanlış başlığa yazdım ama kimseyi ırkına, diline, kıyafetine göre yargılamayın. insan olun biraz zor bişey değil emin olun zor değil. Ermeni abi bu yazıyı okursan bil ki en az bir insan için çok değerlisin. Senin ve senin gibi insanlar için dua ediyorum. kendine çok iyi bak.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar