bugün

hiç spanking yapmamış gibi romantik davranan erkek

ilginç bir erkektir.

sanki seks yaparken hiç bir kadının poposuna şaplak atmamış ya da bunun fantezisini kurmamış gibi romantik takılan erkektir. seks yapmak istediği kadını etkilemek için gülünç bir şekilde romantizmi kullanır. romantik akşam yemekleri, kalp şeklinde çikolatalar, whatsapp'dan söylenen güzel sözler, hatta ezberlediği aşk şiirlerini kadına okumalar hatta ve hatta kadına aşk şiiri yazmalar. tüm bunlar sekse ulaşmak için taktığı bir maskedir.

dünya üzerinde romantizm ile seks kadar birbirine zıt iki şey olamaz. erkeğin seks için romantizm kartını oynaması ise en komik şeylerden biri olmasına rağmen bunu yapan erkek çoktur.

buradan sözüm romantik erkeklere: bırakın bu romantizmleri falan. kadınlar sizin seks istediğinizin gayet farkında. o yüzden sizin gibi "nice guy"lardan tiksiniyorlar. nezaketten nefret ettikleri için değil sizin bu ikiyüzlülüğünüzden iğrendikleri için. düşünün yatağa girse kadının saçından tutup poposuna şaplak atacak adam şu şiiri okuyor:

Ben sana mecburum bilemezsin
Aԁını mıh gibi aklımԁa tutuуorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
Ben sana mecburum bilemezsin

ya da şu duygusal sözleri söylüyor:

"Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana. Bir gün gelir de ayrılacak olursak aradaki mesafe ,yollar ve menziller ne kadar uzak olursa olsun sen yine de omuzunu bir yokla. Çünkü elimi orada hissedeceksin!"

ya bi siktirin gidin! adamın asabını bozmayın.

ey insanoğlu dürüst olmayı ne zaman öğreneceksin?
güncel Önemli Başlıklar