bugün

google play

hiç kural ihlali dahi almamış google play geliştirici hesabımızı başka hesapla ilişkili diye yok ettiler. şimdi mail atıp tertemiz eğitim uygulamamızda reklam gösterimi durduruldu diye mesaj atıyorlar. neymiş efendim yayıncılar herhangi bir ürününü kötüye kullanamazmış.

kaç senedir geliştitirici hesabımızda ne kötülük ve tehdit, kural ihlali gördünüz de kapattınız.

konuşan kız asistan uygulaması 1 milyon kere indirildi, kendi asistanlarından fazla sevildi çekemediler. çareyi hesabımızı kapatmakta buldular.

aynı bilgisayardan bağlanmak ilişkili hesap anlamına gelmez. aileden birinin hesabı kapatılsa aynı adresteki diğer insan uygulama ekleyemeyecek mi?

hesapta bir kural ihlali de yoksa google yaptığı yasadışı haksızlıktır ve google hesabınızı bildirimsiz feshedebilir ifadesi yine tek taraflı adil olmayan bir hükümdür.

ben yıllarını uygulama geliştirmeye adamış onlarca windows ve mobil uygulaması olan birisiyim. google play i geliştirici olarak kimseye önermiyorum. sözleşme çok tek taraflı ve askıya almalar bildirimsiz yapılıyor.

üç beş senelik emeğimizi bir seferde yok eden bu vicdansızlara içimden en ağır bedduayı ediyorum. sms izinleri kullanan asistan uygulamaları var.. bana kaldır dediler sms izinlerini kaldırdım kalktığı halde mail geliyor kaldırın diye bu arada hesapta uçmuş. yani kılıfı hazırlamışlar bir bahaneyle kaldırmak için.
eğer uygulamanız sevildi ve tutunduysa, biraz paza kazanmaya başladıysanız bu yankilerden korkun her ay politika güncellemesi yayınlayıp sürekli değişiklik yapmanızı istiyorlar. ben samsung store da uygulama ekledim uygulamada hata varsa ya kabul etmiyorlar ya da düzeltme fırsatı veriyorlar.

app store ile ilgili bir şikayet var mı? onlarda benzer yöntem uyguluyor. sadece bu google denilen ukala üç beş kuruş para kazanınca şımarmış, mobile el atarak tekelleşmeye çalışan, destek yönü sıfır bu firma yok etmeyi çok seviyor. nasılsa tekeliz bize muhtaçlar başka firma da yok diyerek. keşke yok olup gitse bu google biz de rahat etsek.
güncel Önemli Başlıklar