bugün

daredevil

3. sezonunu az önce bitirdiğim dizi.

Olmuş efendim, belki de dizinin en iyi sezonu olmuş bile olabilir, emin olamıyorum.

Ne izlemek lazım derseniz öncesinde sadece Defenders'ta olan bitene bir göz atmanızda fayda var, aradaki bazı noktaları kaçırabilirsiniz yoksa.

Bu sezon bir kaç yeni karakter ekleniyor diziye ve hepsi çok başarılı şekilde işlenmişler. Her birine belli süre ayrılmış ve gerçekten o karakterleri umursamanız için gereken her şey yapılmış, derinlik katılmasıyla da iyice başarılı hale gelmiş.
Hikaye olarakta oldukça güzel bir çizgi tutturmuşlar. Hatta nerdeyse her şeye o kadar güzel süre ayırmışlar ki çok doğal gelişiyor hepsi.
Taa ilk sezondan kalma bir olay vardı, ben o zamandan beri ne zaman işlenecek bu mevzu diyordum ki bu sezonda çok ciddi anlamda ele alındı, bu oldukça hoşuma gitmedi değil.

Sonraki sezon için sanırım isteyebileceğim tek şey Wilson Fisk kadar karizmatik ve şahane bir villain bulmaları olacak. Kingpin çok iyi olsa da artık yeter, tadında bırakmamız lazım, zaten 2 sezon izledik 3 sezonluk dizide, artık en fazla yan kötü karakter olarak falan hikayeye dahil olur, ana kötü karakteri kaldırmaz dizi.

izleyin efendim, gerçekten Defenders sonrası umursamıyordum Netflix işlerini ama Daredevil sezon 3, baya olmuş. Über olmuş.
güncel Önemli Başlıklar