bugün

fatih terim

Fatih Terim 7 lig, uefa kupasına sahip hocadır. Ancak anası bunu Kadir gecesinde mi doğurmuştur, aşırı yetenekli olmamasına rağmen şans faktörü onun en büyük avantajıdır.
1-Fetö katkısı ile hakemler ve fanatik Haluk sayesinde TFF tam destek sağlamıştır. Hagi, Pope, Ilie, Taffarel gibi ultra dev transferler de onun 4 yıllık şampiyonlukta en büyük avantajı olmuştur. Buna karşın BJK, FB gibi rakipler saçmalamada rekor kırmış, BJK Sergen, Alpay, Oktay gibi önemli isimleri yollamış yabancı transferde çuvallamıştır. FB ise Aykut ve Oğuz'u yollayarak kendi ayağına sıkmış, üstüne Bariç gibi basiretsiz adamları hoca yapmış, 12 puan önden şampiyonluğu GS'ye hediye etmiştir. Sonraki yıllarda Löw ve Rıdvan gibi acemilere görev verilince GS'nin şampiyonluk serileri kaçınılmaz olmuştur.
2-Milli takımın başına gelmiş, takım hep son 5 dk'da maçları çevirmiştir.
3-GS'ye 3. gelişinde BJK ve FB şike bahanesi ile diskalifiye edilmiş, BJK'nin hocası hapse girmiş, FB önemli yıldızlarını kaybetmişi Fatih terim elleri cebinde 2 şampiyonluğu daha hanesine yazdırmıştır. Ayrıca Ünal Aysal faktörü de devreye girmiş Drogba, Sneijder, Melo gibi çok önemli isimler alınarak Fatih Terim'in elleri iyice rahata ermiştir.
4-Milli takıma 3. kez gelmiş, 90+5'deki Selçuk'un golü ve diğer 5 maçta bizim istediğimiz skorların olması Avrupa şampiyonasına götürmüştür.
5-GS'ye 4. kez gelmiş, Tudor-Özbek ikilisinin kurduğu enfes kadroya tepeden inmiş, elleri belinde 7. şampiyonluğa ulaşmıştır.