bugün
- arkadan yanaşıp selektör yapan it9
- online yazarlar neden yazmıyor8
- sözlük yazarlarının çayları9
- arabayı yavaş süren tipler5
- kavga ediyor numarası yapan yazarlar3
- parmak patates vs elma dilim patates10
- velvet56
- bize hizmet edenlerin listesini allaha bildiriyorz3
- psikopat erkek seven kızlar7
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay4
- güvenilir yazar5
- kih kih birader mokv falan hepsi aynı kişi6
- ilk fırsatta fahri trafik müfettişi olacağım3
- mercimek çorbası6
- sürekli güler yüzle dolaşan tip9
- sen yapamazsın beceremezsin diyen arkadaş tipi4
- aranızda doktor var mı3
- sözlük kızlarına nazar değmesi3
- ilgi isteyen kız3
- kızların hızlı araba süren erkeklerden hoşlanması2
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak6
- zam var diye gece benzinciye gitmek2
- acil doktorunun anıları2
- anksiyete2
- öbür sözlük4
- soğan salatası7
- kadınlardan ilgi göremeyince erkeklere yönelmek4
- 35 yaş altı yazarlar2
- sözlüğü gerenler3
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- uludağ itiraf6
- yaşlandıkça güzelleşmek3
- johannes kepler2
- çin3
- atom bombası patlamasından koşarak kaçmak2
- meczup olmanın kötü sanılması2
- tası tarağı toplayıp gidip arsaya kaçak ev yapmak2
- yeni parti37
- anın görüntüsü10
- misafirliğe gitmemek2
- bir kadını mutsuz etmek2
- odanın içine baykuş girmesi9
- giden gider2
- sözlük yazarlarının hayattaki en büyük şansları2
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- pelin karahan3
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- sözlük kezoları7
gördüğüm en düzenbaz operatör. şöyleki kendisi benim aylardır kontörlerimi bir canavar gibi tüketmekteydi. 100 kontör yükledikten 5 dakika sonra yapmış olduğum 2 görüşme yüzünden kontör miktarımı 14' e düşürmüştü. bir oldu iki oldu sonunda patladım. aradım müşteri hizmetlerini yaklaşık yarım saatlik şuna bas, şuraya yönlen, şifreni öğren, tekrar ara, sonra şuna mesaj at faslından sonra gerçek ortaya çıktı. beni operatör kendi kendine onayım olmadan "ringa" hedesine üye yapmıştı ve her aramamda en az 20-30 kontör bu yüzden uçuyordu. fakat olay böyle kalmadı. sonrasında benim onayımın olmadığını ve derhal iptal edilmesini istediğimde ise tekrar bana " şu numarayı arayın efendimisss..kıymetlimiss.." şeklinde kibar gibi kadınlardan yönlendirme cümlesi geldiğinde bir kez daha patladım. sakinleştikten sonra ise aradığım kişi bana az önce görüştüğüm kişiyi yalanlarcasına " hayır efendimiss..üyeliğiniz gözükmüyorrsss.." dedi. "sen en iyisi geri müşteri hizmetlerini ara" dedi. dedim bak kardeşim burayı devlet dairesine çevirdiniz insan muamelesi yapın lan yeter fakat içimden dediğim için duymamış olabilirki " efendimiss...sayınsss... hizmetss.." şeklinde yalakalığa devam etti. sonrasında bir insan evladı çıktı dediki "ıptal yaz şu numaraya gönder iptal olsun sende rahatla bizde" dedi. dedim kapat kapat yediniz bir daha kontörlerimi ibneler dedim ve kapattım. sonrasında "ıptal" yazıp yolladım ve bana üyeliğiniz sonlandırılmıştır mesajı geldi. dedim içimden yine ulan orospu çocuu zaten üye değildim sen ne yapıyorsun. sanırım dışımdanda demiş olucamki insanlar çekindi benden.
sordum soruşturdum bu sadece benimde başıma gelmemiş. çevremdeki avea kulalnıcılarıda bu durumdan şikayetçiymiş. sonuç olarak "avea" düzenbazları, hokkabazları nasıl olurda "müşterimisssiii..kıymetlimissiii" sömürürüz diye sinsice eyelemler, üyelikler yaparak böyle insanların masum kontörlerini ve dahada masum olan paralarını sömürmektedir. bir avea kullanıcısı olarak buradan sesleniyorum. avea çok kötü, pis, kaka. siz kullanmayın.
sordum soruşturdum bu sadece benimde başıma gelmemiş. çevremdeki avea kulalnıcılarıda bu durumdan şikayetçiymiş. sonuç olarak "avea" düzenbazları, hokkabazları nasıl olurda "müşterimisssiii..kıymetlimissiii" sömürürüz diye sinsice eyelemler, üyelikler yaparak böyle insanların masum kontörlerini ve dahada masum olan paralarını sömürmektedir. bir avea kullanıcısı olarak buradan sesleniyorum. avea çok kötü, pis, kaka. siz kullanmayın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar