bugün

ac 130 gunship

Bir uçağın taşıyabileceği en ağır silahları taşıyan bir bombardıman uçağı. Bu uçağın bütün cephanesi yan tarafında olduğu için hedefini belirlediği zaman hafif yana doğru eğilir ve hedefin etrafında daire çizer. 25 mm'lik minigun, 40 mm'lik avuç büyüklüğünde mermiler kullanan bir silah ve 105 mm boyutndaki devasa top olmak üzere toplam 3 adet silahı vardır. Ayrıca termal kameralarla donatıldığı için ondan kaçmanız mümkün değildir. En iyisi ölü taklidi yapmaktır.

içinde bulundurduğu 105 mm lik topun isabet ettiği yerde birdaha hayat oluşmaz. O derecede etkili bir ölüm makinesidir. Abd ordusuna aittir ancak türkiye'de kullanılırsa bu uçağa para yeteceğini pek sanmıyorum. Zira içinde bulundurduğu mühimmat bir servet değerinde. 15 tane almaya kalksak ülkeyi satmamız gerekebilir.

Bu uçağın karadaki kişilerde nasıl bir etki yarattığını merak ediyorsanız, call of duty modern warfare 2 ve call of duty modern warfare 3 oyunlarını multiplayer olarak oynayınız. Düşman birimleri bu uçağı çağırdığında telsizden gelen "enemy ac 130 abovee" sesini bir dinleyiniz..

Ya da direkt olarak şuradan dinleyiniz: https://youtu.be/plQRO-h80r0