bugün

honda forza 250

Çok almak istediğim ama fiyatı yüzünden ( 28.700 tl ) alamayacağım şahane scooter. Sevgili honda bey bu fiyat nedir acaba ne yapmaya çalışıyorsunuz. Hayır yani üstüne biraz daha koyup xmax 300 alıyorum çok saçma bir fiyat uygulaması olmuş. Ben birde şeyi anlamıyorum. Honda cb250r naked tarzında motorsiklet var o 21.000 tl bu da 250 cc bu niye 28.700 tl çözemiyorum. Umarım fiyatı biraz inerde alırım ama inmez sanırım.

Yakından inceledikten sonra gelen edit:

Bugün sabah kahvaltı yaparken telefonum çaldı, açtım Kedi seven bey merhaba, forza 250 mağazamıza geldi lansman test sürüşümüzde var gelmek istermisiniz dedim hemen geliyorum. Gece rüyamda görmüşüm gelmem mi. Gittim gördüm gelmiş iki gözümün çiçeği diye içimden geçirdim. Neyse yaklaştım biraz tasarım olarak mükemmel gözüküyor. Sandığımdan biraz büyük geldi gözüme böyle sağına soluna baktım farlar vs mükemmel. ilk hayal kırıklığımı üstüne bindikten sonra yaşadım. Sanırım sele geniş olduğu için ayakları yere tam basmadı boyum 1.78 ve yamaha 300 de bindiğimde böyle olmamıştı. Belki alışınca sorun çözülür. ikinci sorun ise büyüklüğü ve aynaların konumu. Ben şehir içinde kullanacağım aralardan geçerken sorun olur mu ? kıvrak olacak mı ? gibi soruları sormama neden oldu. Ben yamaha nmax kullanıyorum ve şehir içinde beni çok mutlu ediyor. Sanırım ben Yamaha nmax ten vaz geçemeceğim. He tabi bir de en büyük nedeni forza 250 nin fiyatı 28.700 nedir ya.