bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- kızla konuşmaya çalışmak3
- evrene bir mesaj bırak7
- bir daha doğmayacak olmak5
- linkedin6
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler10
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj5
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- ismail kartal10
- şu anda ne yapıyorsun19
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak2
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- yunan kültürü vs türk kültürü2
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- uzun bir yolculuğa çıkma isteği2
- bugün ne yedin10
- muhafazeküler4
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- kilo verdiren gıda4
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- 2026 dünya kupası13
- 30 lu yaşlar14
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- org vs synthesizer4
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- bir gün ölecek olmak6
- macbook neo2
- kemal derviş5
- en iyi terapi6
- güne bir şarkı bırak14
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- yusuf tekin'in öğrencinin bağcığını bağlaması2
- en iyi yanık kremi5
- nagihan'a üzülmek2
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- kendi rızasıyla kabak tatlısı yiyen insan2
- zeki ve cool biriyle sohbet etmek2
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- yıllık yazısı3
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
Uzun bir yazı olacak dikkatini topla dingil. ODTÜ dediğin universitede 20000 öğrenci var, kimi bölümleri kazanması kolay kimisi zor, her kalitede adam var. Bu kadar büyük bir topluluğu 2 3 pankart tutan adam için aynı kefeye koymak dingilliktir. O pankartların orada olması ifade özgürlüğüne verilen önemdendir yoksa oradaki herkes o pankartı doğru bulduğu için değil. Sana dingil ismini bu yüzden koydum.
ikincisi, ODTÜ dediğin üniversitenin mezun mühendisleri şayet yurtdışına gitmemişse (ki bugünlerde senin gibi dingiller yüzünden epey gitmeye başladılar, yakından bir gözlemci olarak şahidim) Türkiye'nin belki de Türkiye'ye, en çok katkı sağlayan alanlarından olan savunma sanayinin (burada üretilen ürünler yurtdışına da satılıyor ve senin gibi boş beleslerin aksine ülkeye para sokuyorlar yani doları düşürüyorlar) çok çeşitli ARGE alanlarında (elektronik, makina için dinamik, yapısal termal analiz teknolojileri, mekanizma tasarımı, güdüm modelleme, yazılım) çalışmakta ve bu ülke için değer üretmeye çalışmaktadırlar. Bunu da köşe başındaki çiğ köftecinin, uçaktaki hostesin maaşından düşük maaşla yapıyorlar bir yandan da yüksek öğretimlerine devam ediyorlar haberin olsun. Hiç kolay bir iş degil. Dediklerim torpilsiz giren odtululer için gecerli. Yoksa orada torpille giren bazı üniversitelerden kişiler de var ama hic bir halta derman olmadıklarını söyleyebilirim. Bu idealistlik ister.isteseler yurtdisina da giderler.Tıp okuyup para kırayim diye düşünmeden bu ülke için çalışan ve çok nadir olan idealist insanlara terörist demeden önce ben bu ülke için ne bok yaptım da bu kadar atar tutar oldum diye elini vicdanına koy bir düşün. inanmıyorsan savunma sanayinde yüzde 80 oranında odtulu var mı yok mu bakabilirsin. Pek çok yönetici CEO da odtuludur ve bu alanda en az 20 yıldır çalışmaktadırlar. Atılacak çok adım var ama sizin gibi ise yaramaz dingillerden ziyade birşeyler yapmaya çalışıyorlar en azından.
ikincisi, ODTÜ dediğin üniversitenin mezun mühendisleri şayet yurtdışına gitmemişse (ki bugünlerde senin gibi dingiller yüzünden epey gitmeye başladılar, yakından bir gözlemci olarak şahidim) Türkiye'nin belki de Türkiye'ye, en çok katkı sağlayan alanlarından olan savunma sanayinin (burada üretilen ürünler yurtdışına da satılıyor ve senin gibi boş beleslerin aksine ülkeye para sokuyorlar yani doları düşürüyorlar) çok çeşitli ARGE alanlarında (elektronik, makina için dinamik, yapısal termal analiz teknolojileri, mekanizma tasarımı, güdüm modelleme, yazılım) çalışmakta ve bu ülke için değer üretmeye çalışmaktadırlar. Bunu da köşe başındaki çiğ köftecinin, uçaktaki hostesin maaşından düşük maaşla yapıyorlar bir yandan da yüksek öğretimlerine devam ediyorlar haberin olsun. Hiç kolay bir iş degil. Dediklerim torpilsiz giren odtululer için gecerli. Yoksa orada torpille giren bazı üniversitelerden kişiler de var ama hic bir halta derman olmadıklarını söyleyebilirim. Bu idealistlik ister.isteseler yurtdisina da giderler.Tıp okuyup para kırayim diye düşünmeden bu ülke için çalışan ve çok nadir olan idealist insanlara terörist demeden önce ben bu ülke için ne bok yaptım da bu kadar atar tutar oldum diye elini vicdanına koy bir düşün. inanmıyorsan savunma sanayinde yüzde 80 oranında odtulu var mı yok mu bakabilirsin. Pek çok yönetici CEO da odtuludur ve bu alanda en az 20 yıldır çalışmaktadırlar. Atılacak çok adım var ama sizin gibi ise yaramaz dingillerden ziyade birşeyler yapmaya çalışıyorlar en azından.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar