bugün

bayram meral

yöneticiliğin babadan oğula geçtiği bir sendikanın başkanlığını yapmış meğerse. kendisi başkanlıktan ayrıldığında kendisine danışmanlık teklif edilmiş, o da kendisi yerine henüz üniversitede okuyan oğlunu cüzi(!) bir maaş karşılığı danışman yapmalarını istemiştir. bu cüzi ücret 5.000 ytl dir. bunu alan adam lise mezunu, bir şekilde üniversiteye gitmiş ama ne yaptığı belli değil, babası bile bilmiyor bitirip bitirmediğini...

"CHP Ankara Milletvekili Bayram Meralin 19 yıl başkanlık yaptığı Yol-iş Sendikasında kendisi için ayrılan "danışmanlık" görevine üniversite öğrencisi oğlunu getirdiği, oğlu Mustafa adına her ay 5 bin YTL maaş yatırıldığı ortaya çıktı. Sendikanın Meral için 120 bin YTLlik Mercedes aldığı da iddia edildi...
Kendisi adına sözleşme yapan Meral, "Milletvekilisiniz, olmaz" uyarısı üzerine oğlu Mustafa Meralin adını yazdırdı. Sendika yöneticileri sözleşmeyi imzaladı, tarihsiz ve numarasız olarak kaydetti.

Merale 5 yıllığına 3 bin 730 YTL danışman maaşı bağlandı. Yan ödemelerle bu rakam 5 bin YTLyi buldu. Sözleşmeye Sendika feshederse kalan maaşları da öder hükmü konuldu.

Bayram Meral için 120 bin YTLye Mercedes alındı. Araç sonra 60 bin YTLye Merale satıldı. Parası da maaşından düşüldü. Cep telefonu faturasını sendika ödedi."

http://www.hurriyet.com.t....asp?gid=229&sz=20489

böyle adamlara da vekil sıfatı veriliyor. bir başkadır benim memleketim...