bugün

bayram meral

kendisi hakkında ankara'nın en büyük alışveriş merkezlerinde mağazaları, ankara gaziosmanpaşa'da lüks daireleri, bursa'da villası, ayvalık'ta 2 tane lüks yazlığı, istanbul'da 2 tane tekstil fabrikası vs. şeklinde uzayan bir listedeki taşınmazların sahibi olduğu iddia edilmektedir.

bu iddia an itibariyle habertürk ekranlarında kendisine yöneltildiğinde savunması gayet terbiyesizce, kabadayı bir biçimde haber programını sunan bayana hakaret etmek, "hele arkanda kimler var de baheeeem, gonuşma lan gııız" şeklinde olmuştur. listedekiler sayılmaya başlanınca sesi kesilmiş, olduğu yerde donup kalmış sonra da hakaretlerine tehditler de ekleyerek:

"sen bunnarı ispat edemezsen bana ne verecen söle bakem"
"sen kaç para maaş alıyon açıkla hadi" ??!?!*
"oraya gelirsem sayarım sana neyim var neyim yok"
"sus biya çok gonuşuyon, bi daha gonuşamazsın bah, kes artıh"

şeklinde sallamaya devam etmiştir. neymiş memleketi satanları itin götüne sokmuşmuş, vay be bu devrik aksanla 2 cümleyi bir araya getiremeyen siyasetçi demek ki hitabet yeteneğine de haizmiş öyle mi? acaba meydanlarda emekçilik oynayıp milyonlarca işçinin hakkını siyasetçilerle kırışırken aklı neredeydi bu hazretin? bu şahsiyet milletvekilidir evet! milletimin vekili... milletim bu adamı kendine vekil seçmiştir.

acı ama gerçek!