bugün

spotify

Senin ananı eşekler kovalasın Spotify.

YouTube da bir video izlerken bir müzik duydum, videonun içinde. Hemen Shazam ı açtım, "Chan chu lin" diye bir Çinlinin "high kick motivation" şarkısı. Youtube da var mı diye baktım, yok. Google a yazdım, apple music de varmış. Pc den iTunes a girdim baktım haberinden de var. Toplam süresi 2.30 dakika. Apple müzik bana bunun yarısı kadar süreyi dinlettiriyor. Müzik 0.89 kuruş, 14 müzikten oluşan albüm ise 8.99 kuruş.

Hemen andorid telefonuma apple müziği yükledim, 0.89 kuruş verip müziği satın alacağım, ama ben müziklerimi çeşitli yerlere atıyorum. Pc de var, telefonda var diğer 2 telefonda var tablette var, mp3 çalarda var, araba da cd de var. * Sonra "dedim ki birde Spotify a bakayım. Bilenler bilir sevmem Spotify I.

Baktım, orada da var bu bizim Çinli abi oraya atmış müziğini. Hemen tıkladım üzerine, Spotify bana "hassiktir lan oradan istersen karışık çalarım yoksa yok" dedi. Bende tamam dedim. Herhangi bir müzik açtı, bende değiştir tuşuna basarak benim müziği arıyorum. Benim müzikten bir önceki müzikte Spotify bana siktiri bir kez daha çekti. Hakkın bitti dedi. Bende sinirlendim.

Sözlüğe geldim başlığı açtım, bu entry i girince Spotify ın mod apk sını indireceğim. Müziğimi bulacağım. Çevrimdışıya atacağım. Sonra root dosyasından Spotify ın verilerine erişip müziğimi çekip çıkaracağım oradan. Yazılımcı adamım ulan ben, gerekirse byte byte birleştiririm onu.

Müzik dinlemek için para ödemedim, ödemeyeceğim.
güncel Önemli Başlıklar