bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- kızları en güzel olan şehir13
- affetmenin gücü6
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- en sevdiğiniz sayı3
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- akrostişli şiir6
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- de niro vs pacino3
- bir kadini dövmek2
- ilişki yapmaya üşenmek6
- 30 yaşına girmek4
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- silver ile evlenecek erkek52
- açtığı parantezi kapatmayan insan2
- sırrı süreyya önder28
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- hristiyanlık7
- euro 20162
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- her cümlesinin sonuna açıkçası koyan insan2
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- kadın nefreti4
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözlükteki satranç taşları4
- sözler köşkü6
- nazilerin haklı olan yanı2
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- mauro icardi11
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- dün gece ne oldu13
- sarapci koala58
- sözlüğü annesi gibi gören insan3
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- david bowie varken neşat ertaş dinleyen tip2
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen2
- geceye bir söz bırak2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- tefal2
- gecenin şarkısı11
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
Bu adam sabah en nemrut anımı bastırmak için içtiğim acı türk kahvesinin yanındaki lokum gibi. ayılamadığım, ayılmaktan çok uzak olduğum sabah saatlerinde bile telefon/msn vasıtasıyla yüksek desibelli kahkahalarımın sebebi.
bıraktım dedikten sonra insanların ulaşmaya çalışıp ulaşamadığı an, benimle sakızlı markiz ve kahve eşliğinde " 7 yaşındayken... " cümleleri ile taşaklı muhabbet yapan adam. ve o gün anladım ki bu adam ve bilinen josef k uçurumlar arasında farklı insanlardı. aslında o bana oyuncakbulut' un askere gitmeden önce verdiği garantiydi. tabii " ben burdayım, gerçekten güzel olacak " dediği günün ertesi günü defolup gitmesinin acısını çıkarmadım hala.
öyle böyle bu kişi bana uludağ sözlük' ün verdiği 2-3 güzel şeyden biridir. öyle az ki bunlar, o yüzden benim için özeldir.
şimdi de iş hayatına atılmadan önceki son tatilim kendisi. canımız, ciğerimiz, biricik askerimiz, peynir kokulu ayaklı oyuncakbulut' umuzun gelmesi ile belki de aylardır planladığımız şeylere kavuşacağız. işte o gün, uludağ sözlük' e girdiğim için mutlu olabileceğim bir nedenim olacak.
siz, bi bok bilmeden konuşanlar... eylül sonu kulaklarınıza genel bakım yaptırın. çünkü o çınlamalar tecavüzün kaçınılmaz çığlıkları olacaklar. her gecenin ardından güneş doğar ve arkadan konuşulanlar gün yüzüne çıkar. entrika ve yalanlar öyle zayıftır ki fazlaca saklanamazlar. gerçi bilinenler de, paylaşılanlar da kafi bazılarının ne bok olduğunu anlamaya...
ve şimdi o, uzaktan bakarak kahkahalar atan o, şimdi gerçek tarafta. sanallıktan çok uzakta gerçek mutlulukla...
ama bıraktıklarına bakıyorum da görünmüyorlar. öyle gerilemiş ki gözden kaybolmak üzereler. el sallıyorum, dibe batmaları dileğimle...
edit: beni bana sorunuz, nevi işte! ehe mehe.
bıraktım dedikten sonra insanların ulaşmaya çalışıp ulaşamadığı an, benimle sakızlı markiz ve kahve eşliğinde " 7 yaşındayken... " cümleleri ile taşaklı muhabbet yapan adam. ve o gün anladım ki bu adam ve bilinen josef k uçurumlar arasında farklı insanlardı. aslında o bana oyuncakbulut' un askere gitmeden önce verdiği garantiydi. tabii " ben burdayım, gerçekten güzel olacak " dediği günün ertesi günü defolup gitmesinin acısını çıkarmadım hala.
öyle böyle bu kişi bana uludağ sözlük' ün verdiği 2-3 güzel şeyden biridir. öyle az ki bunlar, o yüzden benim için özeldir.
şimdi de iş hayatına atılmadan önceki son tatilim kendisi. canımız, ciğerimiz, biricik askerimiz, peynir kokulu ayaklı oyuncakbulut' umuzun gelmesi ile belki de aylardır planladığımız şeylere kavuşacağız. işte o gün, uludağ sözlük' e girdiğim için mutlu olabileceğim bir nedenim olacak.
siz, bi bok bilmeden konuşanlar... eylül sonu kulaklarınıza genel bakım yaptırın. çünkü o çınlamalar tecavüzün kaçınılmaz çığlıkları olacaklar. her gecenin ardından güneş doğar ve arkadan konuşulanlar gün yüzüne çıkar. entrika ve yalanlar öyle zayıftır ki fazlaca saklanamazlar. gerçi bilinenler de, paylaşılanlar da kafi bazılarının ne bok olduğunu anlamaya...
ve şimdi o, uzaktan bakarak kahkahalar atan o, şimdi gerçek tarafta. sanallıktan çok uzakta gerçek mutlulukla...
ama bıraktıklarına bakıyorum da görünmüyorlar. öyle gerilemiş ki gözden kaybolmak üzereler. el sallıyorum, dibe batmaları dileğimle...
edit: beni bana sorunuz, nevi işte! ehe mehe.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar