bugün
- sırrı süreyya önder19
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi6
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- dün gece ne oldu9
- silver ile evlenecek erkek53
- insan olmaya çeyrek kala8
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- true'nun çaylak olması5
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- ayak fantezisi3
- müstehcen resim atmak3
- iki tas çorba5
- araba sileceği5
- yazarlar şuan ne yapıyor3
- popeyes6
- sözlükteki linç kültürü6
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- sarapci koala59
- gocu35
- gece banyo yapıp balkona çıkmak3
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- abdullah öcalan orospu çocuğudur3
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- çomar sahiplenme3
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- sözlükteki bayan azlığı6
- saadetler dilemek4
- kürt hareketi2
- osmanlı haremi3
- mum ışığı altında televizyon seyretmek2
- torpille işe giren insan2
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması6
- sözlük sapığı kim5
- arkadaşlar fasfakirim ya5
- sorguluyorum2
- gammaz çetesi7
- simko312
- şarapçının mal varlığı5
- resmine 31 çektim de yattım5
- cincinnati cini2
- hristiyanlık3
- günün sözü26
- melekenin balıkları kavurması3
- çomarların ülkeye faydası2
- ellerim bos gonlum hos29
- deniz gül3
bir yerden sonra tehlikeli olacak eylemdir. en basta okul arkadaslariniza "ben bu silgiyi gozumle hocanin kafasina atarim olum" seklinde tripler atabiliyorsunuz, fakat yakin zamanda halusulasyon* ve de ruyanizda sacmasapan seyler gormeye basliyorsunuz. evde yalniz kalmaktan korkar dereceye geliyorsunuz; ister istemez cesitli hedeleri dusurme kaldirma faaliyetlerine girisiyorsunuz. her gece kesintisiz ruya goruyor ve hepsinin ertesinde uyandiginizda agliyorsunuz. kafayi bozuyorsunuz kisacasi.
ugrasilmamasi gerektir. gizemli, artist adam olmaya hic gerek yok; hayatinizi ziker atar, sigaradan ickiden daha beterdir aslinda. kagit cevirmek telekinezi olmadigi gibi, baslanildiginda ileri gidilmemesi gibi birsey sozkonusu degildir. gaza geldikce devam edersiniz, en sonunda psikiyatra salya sumuk olayi anlatip vazgecmeye calisirsiniz. ama adamin kalemini yere dusurursunuz. peh.
ugrasilmamasi gerektir. gizemli, artist adam olmaya hic gerek yok; hayatinizi ziker atar, sigaradan ickiden daha beterdir aslinda. kagit cevirmek telekinezi olmadigi gibi, baslanildiginda ileri gidilmemesi gibi birsey sozkonusu degildir. gaza geldikce devam edersiniz, en sonunda psikiyatra salya sumuk olayi anlatip vazgecmeye calisirsiniz. ama adamin kalemini yere dusurursunuz. peh.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar