bitcoin

selam tekrardan dangalos, hala ciklediğin için cevap yazıyorum.

"efenim bitcoin mükemmel, bitcoin zengin düşmanı, bitcoin bankaları batıracakkkkkkkk huleynnnnn diye bas bas bağırdığı bir ton yazısı var. silmiş bazılarını. şöyle güzel böyle teknolojik falan filan" yazmışsın. göya ben söylemişim.

yahu benim profilime girip, ortalama 3-5 dakika yazdıklarıma göz gezdiren birisi, bu şekilde cümleler kurmayacağımı görebilir. benim cümle yapıma ters bir kere. 8 yıl önce ilk üye olduğum zamanlardaki saçma sapan yazdığım tanımlar bile duruyor, hiç utanmadım kendimden de geçmişimden de. ben, sen değilim; hesapların / yalanların ortaya çıkınca senin gibi sözlüğe kedinin ciğere baktığı gibi uzaktan bakıp hiçbir şey yazmadan öylece girerek kaçak oynamam. silmem de yazdıklarımı. bugün 100 dolara düşse yine de silmem, doğru bildiğimden şaşmam. kendin gibi sanma her insanı.

cebine taş koy ağır adam ol, öyle dur karşımda demiştim bir ara hatırlarsan. birileri seni silkelemiş, cebindeki taşlar düşmüş belli ki. yine tekrar edeceğim: büyümeden abilerinle tartışmaya girme, üzülürsün. yüreğinin, bilginin, kudretinin, gücünün, bileğinin, birikiminin yetmeyeceği her atışmadan uzak dur. bordo klavyeli olma, bak bütün bu söylediklerim kulağına küpe olsun. hadi benimle ekran karşısında atışıyorsun sülalen rahat o yüzden; elin adamı gözünün yaşına bakmaz. bugün sana "kulağına küpe olsun" dediğim şeyleri söz dinlemezsen kulağını keser eline verir; öylece bakakalırsın ortalıkta.

son olarak söyleyeceğim hala hesap makinesi kullanman ve yazdıklarıma tarihleri ile göz atman. hatta çok değerli vaktine kıyıp, doviz.com üzerinden bitcoine gelip, çıkan grafiğin hemen üstünde yer alan son 1 yıl ibaresine tıklaman. oradan tüm hareketleri görebilirsin. benim bitcoin ile ilgili yazdığım son tarihlere de bir bak tamam mı?

hadi ikile bakalım genç osman.