bugün

uludağ sözlük düzelene kadar yazmama kararı

bildiğiniz üzere tengir budun'un açtığı bu başlıkta formatın üzerinden silindir gibi geçen troll başlıklara ve içeriklere yönetimin görece yetersiz müdahalesine farkındalık sağlamak amaçlandı. bazı yazarlar olayın vehametini idrak edemedikleri için bazıları ise işlerine öylesi geldiği için yazmaya devam etti. kendi takdirleridir saygıyla karşılıyor ve hala çok geç olmadığını hatırlatmak istiyorum. çünkü burada diğer bütün interaktif sözlüklerde bulunanların toplam sayısının daha üzerinde bir troll popülasyonu mevcut.

iki gündür yaşanan süreç maalesef yazdığım öngörüyü haklı çıkardı(#38667424). çünkü an itibariyle sol frame artan oranda troll içerikle dolmakta. dikkatinizi çekmek isterim arkadaşlar sadece ve sadece bir buçuk gün insan taklidi yapabildiler. şimdi o iki günün acısını çıkarır gibi hem bize çemkirirken hem de içlerinde biriken irinin zehirin etkisiyle eskisinden rezil başlıklar açıp duruyorlar.

bu süreçte sözlükte sağduyu çağrısı yapan yazarlara desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım. aynı süreçte bu çapsız troller, anlatmak istediklerini saydırıp sövmeden ifade etme becerisinden yoksun oldukları için entrylerde sinkafa varan ağır ithamlar kullandılar. şahsım ve her bir yazar için sarf ettikleri/edecekleri tüm sıfat, itham ve tezviratlarını peşinen ve misliyle iade ediyorum.

azalarak bitmeleri dileklerimle.

#formatasahipçıkılsın!