bugün
- genç olmanın en güzel yanı6
- dua edince iletildi mesajı gelmesi2
- genç görünmeye çalışmak7
- 19 yaşında kızla yatmak3
- gitme diye yalvarmak6
- 1 temmuz kabotaj bayramı4
- ilgi manyağı4
- eski işyerine tekrar başlamak4
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- sabaha kadar okunacak kitap4
- eski eşle tekrar evlenmek4
- x in memeleri3
- 28 haziran 2026 hırvatistan gana maçı2
- 28 haziran 2026 panama ingiltere maçı2
- abd'yi yenmiş olduk bu da bir başarı3
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi5
- uludağ sözlüğün boşalması3
- 30 haziran 2026 hollanda fas maçı3
- şarapçı bey koala birader3
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı2
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız8
- sözlük yazarlarının babalarını dinlediği konular2
- demet akalın'ın kırmızı elbisesi2
- demet akalın'ın beyaz mayosu2
- arşivlenmesi gereken resimler3
- 33 yaşında olmak3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- alkolü bırakmak2
- yalnız değilsiniz esra erol var2
- son bir sigara içelim2
- deniz göktaş'ın 3 günde 4 milyon izlenmesi2
- öldükten sonra bana ne olacak5
- gece ekmek arası kaşar cola'nın üstüne 2000 yakmak2
- sıcaktan ağlamak4
- içtim şarabı13
- deniz göktaş4
- uludede3
- anın görüntüsü22
- sözlükteki gizli düşmanım10
- kadir inanır22
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı30
- whynot2
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili2
- bu sıcakta penisi asfalta sürtmek4
- neden herkes aynı anda yürüyor2
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar9
- her insanın bir cini olması8
- sözlüğün kırbacı3
- kemalist dünya24
içimi dökeyim 2015 yılında muhteşem bir insanla sevgili oldum. ikimizde kayseriliydik birimiz ankarada birimiz istanbulda yaşıyorduk: sosyal medya üzerinden tanısıp tesadüfler silsilesi birbirini kovalamıstı bu insanı ilk görüşüm 22 haziran 2016 yılında yaz tatilinde ikimizinde kayseride bulunması ile gerçekleşti. Ve 5 6 gün sürdü ardından tekrardan o ankaraya ben istanbula, e bir kere gördü sevdi gönül diyip onun için her ay ankaraya gidiyordum, hakkınıda yiyemem sanırım dünyanın en güzel seven insanıydı 2 ay öncesine kadar. Bana unutulmaz dogum gunu süprizleri yaptı. hatta 2017 agustos ayı hayatımın en güzel ayıydı önce dogum gunumden bir kaç gün sonra gene ankaraya onun yanına gidişim ve kardesi ve kardesinin arkadasıyla bana parkta yaptıkları süpriz. Ardından 2 hafta sonra kurban bayramında kayseride gene 2 gun üst üste görmek gerçektende hayatımın en güzel ayı olarak kılıyordu agustos 2017 yi sonrasında bu tanıdıgım en güzel insan hiç beklemedigim şekilde benden sogudugunu artık sevmedigini söyledi. ankaraya gittim neler oldugunu sordum ilşkimizin zorluklarından ve geçtigimiz yollardan bahsettim. normalde benı yolcu ederken hıckıra hıckıra aglayan bu insan benım onun karsısındaki feryatlarıma duyarsız kalıyordu sonrasında zor bir döneme girdim tam düzeliyorum derken arada sırada arayıp seni sevmiyorum ama sana hala değer veriyorum ilk sevgilimdin seni hiç bir zaman unutmuycam diyişleri de alışma sürecimi uzatıyordu sonrasında geçenlerde yeni bir sevgilisi oldugunu ögrendim ve çok şaşırdım 3 senede bir tane erkekle muhabbetine birşeyine denk gelmedigim insan için bunu ögrenmek zor olmustu. uzun bir mesaj attım tebrik mesajı yaşanan anılara zorluklara bu kadar çabuk yapılan saygısızlıkla ilgili ve akabinde beni araması sonucu bana ihtiyacı oldugunu ona iyi geldigimi söyledi ilginç bana yakısmaz demem üzerine attıgı ss de cocuga sürekli benden bahsettigini gördüm çok ilginç değil mi hem ayrılıyorsun hem unutmak için sevgili yaptıgını diyorsun hem bana ihtiyacın oldugunu söylüyorsun. gerçekten zor zamanlar arkadaslar heleki emek verdiysen zorluklar çektiysen cok daha zor. sanırım bu dünyada güvenmemek gerekiyormus öyle bir insandı ki sanırım dünyanın en temiz insanı dedirtiyordu içimi döküşümü bir yazarımızın şu güzel sözüyle sonlandırayım.
nankördür insanoğlu bilmez fendini kime iyilik ettiysen sakın ondan kendini.
nankördür insanoğlu bilmez fendini kime iyilik ettiysen sakın ondan kendini.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar