bugün
- komşuya kahveye gitmek7
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak10
- yağmurcu neden akpli8
- nervio hamferdi10
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- mod geldi mod geldi4
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız3
- erdal beşikçioğlu15
- arkadaşlar kahve içiyorum2
- kızlar naber6
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- gammazların göze batması2
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- sinem dedetaş10
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi3
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı2
- yanlış ata oynamak3
- bacanak3
- borsa4
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- ateizm3
- çay içen kız13
- smallville'deki konuk oyuncular6
- arıların biraz mallaşmış olması4
- galatasaray10
- 03 ağustos 2026 abd iran müzakereleri4
- isana3
- iş hayatı4
- en son gelen mesaj2
- günün şarkısı2
- ali vefa10
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ütü13
- yazıp yazıp silmek2
- anın fotoğrafı14
- bir şeyler söyle5
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye4
- en tehlikeli insan tipleri3
- uludağ sözlük çeteleri9
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- duyulan en ilginç isim5
- en boktan on yıl7
- doruklara sevdalanmak2
- oralet içen erkek5
- yunanistan29
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
bravo ya mollalara hayret bişey bende bunları geri kalmış sanıyodum ya. helal olsun valla hadi bizde tüm kadınları zorunlu olarak kapayalım, kadınların saçlarının görünmesini bırak makyaj yapmaları hatta oje sürmeleri bile anayasal suç olsun, kadınlar stadyumlara giremesin, zina yapan recm edilsin, 4 tane üst üste kız doğuran kadının kocası isterse yeni kadınla evlenebilsin, kızların yasal evlilik yaşı 9 (dokuz) olsun, kadınlar erkeklerle aynı ortamda yan yana oturamasın( haremlik selamlık), kadınların hakim, savcı, genel müdür, emliyet müdürü, başbakan ve cumhurbaşkanı olamayacağı yasalarla sabitlensin, kırsal kesimde (ki ülkenin büyük çoğunluğu) kız çocuklarının %70 i okula gönderilmesin, erkeklerde eksik kalmasın saçlarını batı usulü( o nasıl oluyorsa artık) kestiremesin, küpe takamasınlar, rock, metal müzikler yasak olsun, onu bırak elektro gitar çalmak yasaklansın, kadın şarkıcılar zaten yasak, tövbe yarappi kadın sesi en büyük günah, meclise giren bayan milletvekillerinin ve bayan memurların kara çarşaf takması zorunlu olsun. ohhhh ne güzel ya türban beynimizi kapatamaz ki! sonra ver elini feza oradan mars, jupitern falan artık.( ayı bilerek atladım çünkü mahallemizin güzide camiisinin imamı mehmet efendinin de dediği gibi ay allahın nurudur.)
ya güldürmeyin kardeşim beni! iran ı bizzat ziyaret etmiş biri olarak söyleyebilirim ki sokaklarde hemen herkes ağlıyor. herkes gece partilerinde karılı kızlı ortamlarda. içki gırla gidiyor. tek gecelik ilişki için muta nikahı kıyılıyor. herkes kapağı yurtdışına atmak için çare arıyor, kadınlar öyle dindar ki başka ülkeyi ziyarette türbanları kafalarından daha uçakta atıyorlar. yani iran da herkes birbirini kandırıyor. estetikte dünya birincisiler. 18 yaşını geçmiş ve burnu yapılı olmayan tek bir kadın bile yok. ancak çok akıllı bir millet. mollalardan kurtulurlarsa 15-20 yılda yeraltı zenginliklerinin ve hem coğrafyası hemde kültürel zenginlikleri ile türkiye ye gelen tüm turistleri çekecekler. iran dünyanın en zengin petrol ve doğalgaz yataklarına sahip ülkelerinden biri. benzinin litresi 10 kuruş ancak haftada 2 depodan fazlasını doldurman yasak. buna karşın herkes ama herkes ilaç bulamamaktan yakınıyor. bumu uzaya araç yollamak? mollara uzaya yolladıkları araçlarla bi kendilerini bi de bizim gericileri kandırırlar ancak.
ya güldürmeyin kardeşim beni! iran ı bizzat ziyaret etmiş biri olarak söyleyebilirim ki sokaklarde hemen herkes ağlıyor. herkes gece partilerinde karılı kızlı ortamlarda. içki gırla gidiyor. tek gecelik ilişki için muta nikahı kıyılıyor. herkes kapağı yurtdışına atmak için çare arıyor, kadınlar öyle dindar ki başka ülkeyi ziyarette türbanları kafalarından daha uçakta atıyorlar. yani iran da herkes birbirini kandırıyor. estetikte dünya birincisiler. 18 yaşını geçmiş ve burnu yapılı olmayan tek bir kadın bile yok. ancak çok akıllı bir millet. mollalardan kurtulurlarsa 15-20 yılda yeraltı zenginliklerinin ve hem coğrafyası hemde kültürel zenginlikleri ile türkiye ye gelen tüm turistleri çekecekler. iran dünyanın en zengin petrol ve doğalgaz yataklarına sahip ülkelerinden biri. benzinin litresi 10 kuruş ancak haftada 2 depodan fazlasını doldurman yasak. buna karşın herkes ama herkes ilaç bulamamaktan yakınıyor. bumu uzaya araç yollamak? mollara uzaya yolladıkları araçlarla bi kendilerini bi de bizim gericileri kandırırlar ancak.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar