bugün

cenk tosun

öncelikle belirteyim, galatasaraylıyım.

cenk in transfer olduğu everton'a sallayanlar bok yesin. bir kere epl takımı lan, hem de en köklü takımlardan biri. ne kafaya oynar, ne düşer. her zaman bütün takımlar için zor deplasman olmuş, genelde mütevazı kadrolarda iyi işler çıkarmayı amaçlayan ve bunu da genelde başaran, kimliği olan bir takım everton.

cenk ise, ne kazmalıklarını, ne denyoluklarını gördüğümüz, ama her sene üzerine koyarak giden, çalışmayı ve kendini geliştirmeyi çok seven bir kardeşimiz.

transfer maliyeti olan 25 milyon euro ya da pound, cenk için fazla bir bedel olabilir, lakin premier ligin transfer kriterleri her zaman kaliteli ve belli bir düzeyde oyuncu gerektirdiği için genelde zaten ortalamanın üstü rakamlara transferler gerçekleşiyor. ayrıca başkan fikret orman 'ın da tebriği hak ettiğini belirtmek gerek.

azılı bir premier lig izleyicisi olarak, cenk i orada mavi formayla izleyecek olmak beni heyecanlandırıyor. umarım beşiktaş, son zamanlarda elde ettiği transfer ve avrupa gelirlerini doğru yatırımlar yaparak değerlendirir.

yolun açık olsun cenk tosun paşa.