bugün

igor tudor

Tudor'u hep savundum ama teknik direktör olarak ciddi eksiklikleri vardı.

mesela ben riekerink'e büyük haksızlık yapıldığını hala söylerim. adam 1 yıl öncesinde iğrenç bir takım aldı ve az buçuk transferle sezona çok iyi başladı ve 2. olur olmaz gönderdiler adamı. Geçen yıl galatasaray'ın beşiktaş ve başakşehir'in üstüne çıkmasına zaten imkan yoktu ve riekerink'in hücum organizasyonları gerçekten çok iyiydi.

tudor'un en büyük hatası bence sistemi sürekli değiştirmesi. sistemlere inanmam demesi zaten bunun en büyük kanıtıdır ama sistemsiz bir oyun oynamanın da imkanı maalesef yok.

yapması gereken ise en başından beri 4 1 4 1 sistemiydi bana kalırsa.

neyse, olan oldu artık gönderildi.

galatasaray benim yuvam diyip milyonları götürecek olan terim gelecek gibi gelirse galatasaray yine inanılmaz bir zarar ve 4 yıl sonra yine inanılmaz bir çöküntü yaşayacak, çünkü bu adamın olduğu yerde sistem namına hiçbir şey yoktur.

bakın başakşehir'e tam bir sistem takımı, bakın beşiktaş'a sistemini oturttu. fenerbahçe ve galatasaray sistemsizlik içerisinde sürekli aynı kısır döngüye girip duruyor.

eğer terim mi mustafa reşit akçay mı deseler kesinlikle mustafa reşit akçay derim. en azından adam sisteme dayalı futbol oynatıyor.