bugün
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler6
- en son alınan hediye6
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- burçlara inanan erkek13
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- arkadaşlar bakar mısınız11
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- çırçıplak yatmak9
- türklerin ileri olduğu konular20
- deri ceketli serseri5
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- eski seni özlüyor musun6
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek3
- kültürün bireyi boğması4
- bir kadının en güzel bölgesi8
- gocu pandela barışı4
- caner taslaman7
- 1018 karma olmuş evvvet3
- dünyanın en güzel tatlısı8
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- seninle şurada olabilirdik5
- vantilatörü kendine çevirmek6
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- uludağ sözlük döğüş klübü2
- bir insanda en sevilen özellik3
- ioçke'nin elleri4
- kylian mbappe3
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- film izlerken ağlayanlara gülmek2
- abd vizesi4
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- strange academy2
- dinsize inanır mısın17
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- yazarların sevgilerini gösterme şekli2
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- geceye bir şiir bırak2
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
Bu saplantılıyı donuzladığım için ne yazdığını görmüyordum ama hakkımda yine bir şeyler saçmalamış, arkadaşlar uyarınca açıp baktım. Şunları demiş;
- beyin terk,
- çapsız,
- algısı kıt,
- ağlak
Son konuşmamızda bana bir daha insan gibi konuşmazsa o laflarını yedireceğimi söylemiştim; bak şimdi sözümü tutuyorum.
1- instela'nın şeyda'sı nicki ile instela denen bok çukurunda bu sözlüğe ve yazarlarına etmediğin itham, söylemediğin kötü söz kalmayacak. Sonra da gelip burada yazacaksın. Yüzsüzsün.
2- sözlüğü Twitter gibi kullanıyorsun. Format falan hak getire. Seni niye tekmelemiyorlar bilmiyorum, uğraşmak istemiyorlar galiba.
3- elon Musk ile aşk yaşayacağını sanacak kadar sağlık sorunların var.
4- diksiyondan ve tonlamadan zerre anlamayıp seslendirmenim diye geziyorsun. Sıçarken kayıt alsam senden iyi iş çıkarırım. Kanalıma hoşgeldiniz diyen 15 yaş youtuberı seni.
5- fitness antrenörü gibi ortalıkta geziniyorsun. Vücuduna hiç bakmıyorsun sanırım. Gerçi sen aynı anda hem seslendirmen, hem fitness antrenörü, hem uçak mühendisi, hem Koç ceo'su, hem iletişim uzmanısın. Ahahahah.
6- Kabile devleti gibi yönetilen KKTC'de kafa ütülediğin herifler sana sus diye mention atınca kendini first lady falan sanıyorsun. Sen aynı anda her şey olabilirsin Zaten.
7- seni insteladan bize kitlediler. Keşke biz de KKTC'ye kakalasak da kurtulsak.
8- git bi tedavi ol. Muayene ücretlerin benden. Seninki narsizmin de ötesinde ağır bir vaka.
9- seni hala donuzlamaya devam edeceğim. Bence Bunun için bile çıldırabilirsin. Çıldır.
10- hadi bana şimdi 26 sayfa tuğla gibi cevap yaz. Bu sefer Okumayacağım. Evet evet, koskoca hexa gram'ın yazdığını okumayacağım ahah. Umarım kudurmazsın.
- beyin terk,
- çapsız,
- algısı kıt,
- ağlak
Son konuşmamızda bana bir daha insan gibi konuşmazsa o laflarını yedireceğimi söylemiştim; bak şimdi sözümü tutuyorum.
1- instela'nın şeyda'sı nicki ile instela denen bok çukurunda bu sözlüğe ve yazarlarına etmediğin itham, söylemediğin kötü söz kalmayacak. Sonra da gelip burada yazacaksın. Yüzsüzsün.
2- sözlüğü Twitter gibi kullanıyorsun. Format falan hak getire. Seni niye tekmelemiyorlar bilmiyorum, uğraşmak istemiyorlar galiba.
3- elon Musk ile aşk yaşayacağını sanacak kadar sağlık sorunların var.
4- diksiyondan ve tonlamadan zerre anlamayıp seslendirmenim diye geziyorsun. Sıçarken kayıt alsam senden iyi iş çıkarırım. Kanalıma hoşgeldiniz diyen 15 yaş youtuberı seni.
5- fitness antrenörü gibi ortalıkta geziniyorsun. Vücuduna hiç bakmıyorsun sanırım. Gerçi sen aynı anda hem seslendirmen, hem fitness antrenörü, hem uçak mühendisi, hem Koç ceo'su, hem iletişim uzmanısın. Ahahahah.
6- Kabile devleti gibi yönetilen KKTC'de kafa ütülediğin herifler sana sus diye mention atınca kendini first lady falan sanıyorsun. Sen aynı anda her şey olabilirsin Zaten.
7- seni insteladan bize kitlediler. Keşke biz de KKTC'ye kakalasak da kurtulsak.
8- git bi tedavi ol. Muayene ücretlerin benden. Seninki narsizmin de ötesinde ağır bir vaka.
9- seni hala donuzlamaya devam edeceğim. Bence Bunun için bile çıldırabilirsin. Çıldır.
10- hadi bana şimdi 26 sayfa tuğla gibi cevap yaz. Bu sefer Okumayacağım. Evet evet, koskoca hexa gram'ın yazdığını okumayacağım ahah. Umarım kudurmazsın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar